Як виглядає дружина Кирила Буданова: надихає чоловіка на романтику і героїчні вчинки для країни (ФОТО)

За спиною кожного успішного чоловіка стоїть розважлива жінка. Головному розвіднику країни Кирилу Буданову пощастило одружитися з Маріанною, яка не лише гарна, але й дуже розумна жінка.

В нещодавньому інтерв’ю “Радіо Свобода” голова ГУР Кирило Буданов прохопився про особисте. Улюбленець українок відзначив, що його щастя завжди з ним. І пояснив, що Маріанна не виїхала за кордон після повномасштабної агресії, а перебуває поряд, причому цілодобово.

Кирило й Маріанна познайомилися напередодні Майдану

Отже, Кирило й Маріанна живуть просто в кабінеті розвідуправління й ніколи не розстаються. Це раніше він ішов уранці на роботу, а вона поспішала до мерії, де працювала радницею мера. Зустрічалися лише ввечері. Тепер же перебувають поряд 24х7.

Сказати, що жінці поряд із таким чоловіком легко перебувати, складно. Адже Маріанні довелося пережити кілька поранень Кирила в АТО, замахи на вбивство з мінуванням авто й погрозами, прильоти ракет просто в приміщення управління розвідки. 23 лютого 2022 року Кирило сказав, щоб збирала документи й речі. Вони перебралися до нього на роботу, то там і залишилися.

Психологиня Маріанна сприймає особливості життя з генералом як належне

Напевно, освіта психологині дозволила жінці ставитися до всіх подій у житті з легким присмаком іронії. Невдовзі після знайомства пари розпочався Майдан. Буданов відбув у АТО, де отримав у різний час три поранення. Маріанна прийшла до шпиталю, що на Госпітальній, побачила, що рук не вистачає, бо хлопців дуже багато, і зайнялася волонтерською діяльністю. Також вона брала участь у виборах від партії “Удар”.

До 2022 року Маріанна працювала в мерії

Попри те, що тепер її чоловік генерал, Маріанна й досі з теплотою пригадує, як Кирило привітав її з днем народження у перші дні війни. Всі магазини були зачинені, то він зранку намалював листівку власноруч, а ввечері подарував тюльпани. Згодом пан розвідник поточнив, що ті тюльпани були не живими, а зробленими з паперу. Та й такі квіти неймовірно розчулили Маріанну.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.