У Андрія Богдана є п’ята донечка від коханої: мамою стала не переможниця “Холостяка 11” Аня Сторожук

Колишній голова офісу президента Андрій Богдан випав із поля зору широкого загалу. А тим часом відомий юрист часу дарма не гаяв. Навіть встиг стати татом уп'яте. Хто подарував чоловіку таке щастя?

Анна Кунець

Раніше було відомо про чотирьох доньок Андрія Богдана. Виявляється, п’яту дівчинку відомому чоловіку народила телеведуча Анна Кунець. А сталося це ще до повномасштабного вторгнення у 2021 році. У січні того року дівчина написала в мережі:

“Найбільший подарунок в моєму житті – наша донечка. Дякую тобі, коханий”.

Нинішня кохана Андрія Богдана Анна Кунець

Коли Богдан працював пліч-о-пліч із Зеленським, то був одружений з Анастасією Слічною. Цей шлюб із дизайнеркою було розірвано в лютому 2020 року. До цього пан Андрій встиг одружитися з переможницею проєкту “Холостяк” Анною Сторожук. Вони розлучилися ще у 2018 році.

Анна Кунець народила п’яту донечку Андрію Богдану

Перших чотирьох доньок – Вікторію, Анастасію, Катерину та Софію – юристу народила Ольга, але з мамою дітей вони давно розлучилися. Тож тепер колишній працівник ОП няньчиться з п’ятою дитиною. Його обраниця Анна працювала на телеканалі “Україна”.

З Анастасією Слічною Андрій Богдан розлучився

Дівчина має модельні форми й частенько змінює імідж, експериментуючи з кольором волосся. Нині вона разом із дитиною перебуває за кордоном, де займається духовними практиками. Богдан постійно перебуває у роз’їздах, доставляючи автівки на фронт.

Анна Богдан (Сторожук)

Дівчину всі пам’ятають по шоу “Холостяк 11”. Тоді Ані вдалося здобути перемогу, відтіснивши решту суперниць. І хоча після розлучення з Богданом минуло чимало часу, Анна й досі не може вибачити колишньому чоловіку те, що їй довелося пережити.

Анна Сторожук тяжко пережила розлучення з Андрієм Богданом

Після розставання Сторожук впала в депресію, яку щедро заїдала солодким. У підсумку набрала 16 кілограмів. Довелося залучати психолога й спорт, щоб повернути колишню впевненість у собі. Вона зайнялася боксом, флай-йогою і навіть стрибнула з парашутом. Тепер щедро ділиться лайфхаками з іншими, як пережити болісне розлучення.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.