Олена Мозгова попри постійну зайнятість встигає балувати Девіда та Солю смакотою: що готує колишня Пономарьова

Якщо переглянути стрічку новин, які виставляє в мережі Фейсбук Олена Мозгова, побачите, що продюсерка активно займається зборами коштів на потреби ЗСУ, а ще не забуває про суто жіночі страви й частує домашніх смачними наїдками.

Піца

Попри постійну боротьбу з зайвою вагою, Олена час від часу не відмовляє собі в борошняних виробах. От і приготувала піцу. Щоправда, коржі відбирала доволі ретельно, щоб були без пальмової олії та з мінімумом вуглеводів.

Низьковуглеводна піца

Начинку зібрала з наявних у холодильнику продуктів. Соус зробила, розчавивши томати без шкірочки, додавши сіль та орегано. Зверху прикрасила моцарелою, пластинками грибів, базиліком, табаско та кількома краплями оливкової олії.

Салат

Коли часу зовсім обмаль, Мозгову виручає салат. Знову ж таки спочатку зазирає в холодильник. І ось уже на столі з’являються дві картоплини, зварені в мундирі, зелений помідор, чилі, мацаки (щупальця) кальмару, які залишилися після засмажування на грилі.

Салат з морепродуктами

Для заправки знаменитість скористалася оливковою олією, яку змішала з соком лимона, петрушкою і часником. Трішки присолила, і на столі з’явилася смакота, від якої очі самі примружуються. Отак і можна уявити себе на Хорватському узбережжі.

Пюре для доньки

Звісно, кальмари – то лише для мами. А Солі турботлива хазяєчка запропонувала більш прозаїчне картопляно-гарбузове пюре з котлеткою.

Куряче філе

Для любителів екзотики колишня Пономарьова запропонувала інший рецепт – куряче філе в кокосовому молоці. Куряче м’ясо Олена заливає кокосовим молоком, додає гриби шитаке (можна шампіньйони), каррі-пасту. Якщо хочеться чогось зовсім незвичного, можна вкинути в каструлю сушене листя лайма, лемонграс та імбир.

Курка з дієтичною локшиною

Не забуваючи про схильність до повноти, Мозгова на гарнір готує локшину з коньяку (алкогольний напій тут ні до чого – це такий сорт). У ній дуже мало вуглеводів на противагу фунчозу (прозорій локшині). З зелені у цьому випадку найкраще смакуватиме кінза.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.