Дві Примадонни шоубізу: Пугачова подарувала квартиру автору “Арлекіно”, а Тіна Кароль – хлопчику з Маріуполя

Успішні знаменитості, що непогано заробляють, можуть собі дозволити будь-який каприз. А якщо хочеться зайнятися благодійністю, то не розмінюються на дріб'язок, а відразу дарують цілі квадратні метри житла.

Алла Пугачова

Примадонна проявила справжнє милосердя стосовно автора пісні, яка вивела її в люди. Зірка придбала чоловіку житло. Насправді композицію “Арлекіно” написав болгарин Еміл Дімітров. Сталося це задовго до 1975 року, коли на конкурс “Золотий Орфей” приїхала нікому не відома співачка.

Алла Пугачова подарувала квартиру автору слів Арлекіно

Для виступу Аллі Пугачовій конче потрібна була болгарська пісня. І тут сталося диво. Якийсь незнайомець простягнув співачці аркуш паперу, запропонувавши скористатися за потреби. Російськомовний текст пісні не зовсім відповідав нотам, тому підрихтувати його взявся Борис Баркас. Пісня прославила співачку, в одну мить зробивши зіркою всесоюзного масштабу.

Відтоді Пугачова не спілкувалася з Баркасом, гадаючи, що чоловік мешкає за кордоном. Згодом Алла Борисівна, дізнавшись, що її рятівник спився, бомжує й перебуває в дуже жалюгідному стані, придбала йому житло. От тільки пожив Борис у ньому всього кілька місяців. Його не стало у 2007 році. Квадратні метри залишилися за дружиною та донькою поета.

Тіна Кароль

Пугачова дала путівку в життя українці, вручивши виконавиці іменну зірку на конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі. Тож Тіна в усьому намагається наслідувати Примадонну. На своїх концертах Кароль завжди читає записки 9-річного мешканця Маріуполя, якому довелося цілий місяць провести в окупованому місті.

Тіна Кароль подарувала квартиру хлопчику з Маріуполя

Першим на Україну прорвався дідусь хлопчика, який і опублікував сторінки зі щоденника Єгора. А артистка вирішила придбати родині квартиру, тож разом із мамою та дідусем хлопчик опинився на Івано-Франківщині, де тепер мешкатиме у власній квартирі.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.