Ектор Хіменес-Браво не забуває кухарські навички: пропонує українцям рецепти романтичної вечері і не тільки

Ектор Хіменес-Браво активно веде сторінку в Інстаграмі. Звісно, окрім постів, що стосуються ситуації в країні, шеф-кухар не може стриматися й викладає цікаві рецепти страв. Що готує знаменитість?

Ектор Хіменес-Браво є колумбійцем за походженням, тому радо вивчає не лише українські рецепти, але й інших народів світу. Зазирнемо на кухню до Майстер-шефа, щоб дізнатися, що там коїться.

Бендерики

Ектор мав намір вразити українців національною стравою, та лише нарвався на хейт. Не те щоб комусь не сподобалося, як ресторатор пече налисники, робить начинку з фаршу й загортає трикутними конвертиками, після чого підсмажує на пательні.

Просто люди, що в темі, почали підправляти певні моменти, робити уточнення. Кожен пригадав, як готував цю смачну страву сам, і вирішив поділитися власними враженнями. Тож дискусія вийшла на славу. До речі, улюбленому песику Хіменеса-Браво бендерики припали до смаку.

Сальтімбокка

Якщо бендериками вразити українців не вдалося, то італійська страва навернула на думки про коханих. Сальтімбокка якраз призначається для романтичної вечері, тож жінками, які чекають на благовірних з фронту, саме на часі опанувати мистецтво приготування свинячої вирізки.

Коли чоловік повернеться, його можна буде пригостити делікатесом, щоб ще сильніше кохав. До речі, в самого кулінара той вечір не вийшов романтичним. Його дівчина нині перебуває за кордоном, тож довелося сальтімбокку розділити з собачкою, яка завжди поруч.

Десерт

Завершити кулінарне свято Ектор пропонує чудовим десертом. Новозеландці та австралійці досі сваряться, кому з них належить цей рецепт. Та нам байдуже, ми будемо готувати ніжне повітряне безе з вершковим кремом за рецептом маестро і радіти життю попри всі незгоди.

На жаль, бельгійському гриффону Лупітті, десерту не дали. Собачці довелося задовольнятися лише дегустацією крему.

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?