Донька Зеленського навчається в Україні, а сини Гончаренка та Ющенка – ні: які професії здобувають нащадки

Допоки політики вершать долю України, їхні діти підростають й закінчують шкільне навчання. Настав час вступати до вишу. Де навчаються нащадки Зеленського, Ющенка, Гончаренка?

Олексій Гончаренко

Народний депутат від “Європейської солідарності” активно просуває європейську інтеграцію України. От і сина Олексія віддав на навчання до Західної Європи. 17-річний первісток тепер опановуватиме менеджмент в Амстердамському Університеті. Звісно, татуся не можуть не тішити подібні успіхи сина:

“У 17 років вчитися в одному із найкращих університетів Європи – це дуже круто! Дуже ним пишаюсь”, – похвалися Гончаренко в соцмережі.

Олексій Гончаренко відвідав сина-студента в Амстердамі

Коли народний обранець їздив у ПАРЄ представляти нашу країну, то заразом навідався й до сина. Молодшому Кирилу можна сміливо брати приклад зі старшого брата.

Віктор Ющенко

Несамовито гордиться своїм молодшим нащадком і третій президент України. Віктор Андрійович хвалиться, що Тарас потрапив у 1% найрозумніших дітей на всій планеті. 19-річний юнак мав пропозиції з десятка найпрестижніших університетів. Тож було з чого обирати.

Віктор Ющенко відправив найменшого сина на навчання до Америки

Нині президентський нащадок гризе граніт науки в США. Його виш пов’язаний з ракето- та літакобудуванням. Тарасик з дитинства цікавився технічними науками, а найулюбленішою іграшкою в нього була прозора модель двигуна внутрішнього згоряння, подарована татусем.

Володимир Зеленський

Доньці чинного президента вже минуло 19 років. Звісно, місцеперебування Олександри, як і інших членів родини, тримається в суворому секреті. Дівчина не викладає світлин у соцмережах і не спілкується з колишніми подругами.

Олена Зеленська запевняє, що донька навчається в українському виші

Мама Олена Зеленська привідкрила таємницю, сповістивши, що старша дитина навчається в українському виші. Олександра переживала, як її сприймуть одногрупники у зв’язку зі статусом доньки керманича країни. Та врешті все владналося. Дівчина вдало склала вступні іспити й знайшла нових друзів.

Популярне

Схожі статті

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!