Скільки двійників є у Володимира Зеленського? Достеменно відомо про двох: американського та італійського

Деякі люди навмисне заводять собі двійників, щоб ввести в оману. Але є й такі, що ні сном, ні духом не знають про існування людей, схожих на них як дві краплі води. Мова про Володимира Зеленського.

В мережі можна побачити людей, що зовні нагадують чинного президента України. Особливо яскраво серед них проявили себе двоє персонажів.

Італійський двійник

Луїджі мешкає в Італії та знімає веселі ролики для TikTok. Коли ці відео потрапили на очі українцям, всі просто ахнули, наскільки велика схожість між італійцем та українським президентом.

Оцініть схожість з президентом

Відтоді підписників з України в чоловіка значно додалося. Луїджі довго не міг втямити, чому коментатори час від часу почали його величати “сеньйором Зеленсьоне”. А коли розібрався, то й контент став підбирати відповідний, аби розвеселити новачків.

Двійник Володимира Олександровича, напевно, не дуже обізнаний з українським шоубізом, тому взяв за основу найбільш розкручені в Європі композиції з “Євробачення”. Луїджі станцював під “Шум” Go_A та Dancing Lasha Tumbai Вєрки Сердючки.

Технічно гопак вийшов так собі, але українці все одно були в захваті, зрадівши що вдалося “українізувати” італійця і зробити його “нашим козаком”.

Американський двійник

Треба ж було Дмитру Ступці вивезти родину до Америки, щоб дружина Поліна Логунова зрадила його з першим-ліпшим американцем, як дві краплі води схожим на нашого президента!

Поліна почала зустрічатися з 36-річним Джорджем, власником маркетингової компанії. Чоловік має двох синів від колишньої дружини. Та не подробиці любовного трикутника найбільше вразили українців.

Всі були шоковані зовнішнім виглядом нового бойфренда Логунової. Він же схожий на Зеленського! І цього не можна не помітити.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.