Затяті холостяки: Володимир Кличко, Євген Клопотенко, Олексій Дурнєв не поспішають стати на весільний рушник

За статистикою, жінок набагато більше, аніж чоловіків. А представники сильної статі ще й неначе знущаються – не знаходять собі пари до душі, перебуваючи в статусі затятих холостяків.

Володимир Кличко

Нині боксеру-чемпіону 47 років. А в шлюбі він перебував усього 2 роки. Молодику не минуло ще й 20, коли побрався з моделлю Олександрою Авізовою. Та ці стосунки швидко зійшли нанівець. Тож останню чверть віку в паспорті Володимира не було жодної позначки про шлюб.

Холостяк Володимир Кличко

Хоча Кличко ніколи не вів монахський спосіб життя. Найгучнішим його романом, що тривав майже десятиріччя з певними перервами, були стосунки з Хейден Пенетьєр. Американська Дюймовочка навіть народила коханому донечку Каю Євдокію у 2014 році, але обручки на пальчику від спортсмена так і не дочекалася.

Євген Клопотенко

Відомий телекухар у свої 36 років жодного разу не відзначився у рацсі. Якщо переможець шоу “МастерШеф” й починає стосунки з дівчиною, то відразу попереджає, що це нічого суттєвого не означає.

Холостяк Євген Клопотенко

Мовляв, зустрічатимуться час від часу, а він своєю чергою ходитиме на побачення з іншими. Якщо подібна ситуація влаштовує, вона має пристати на подібні умови. Як бачимо, поки що такої сміливиці не знайшлося. Тож Євген готує сніданки зазвичай на одну особу.

Олексій Дурнєв

37-річний блогер ідеально висміює русню у своїх програмах на Ютубі. Певно, до дівчат ставиться з такою ж часткою скепсису, оскільки стосунки з представницями слабкої статі тривають в Олексія не довше двох тижнів.

Холостяк Олексій Дурнєв

Ровесницями Дурнєв не цікавиться. Йому до вподоби дівчата, молодші хоча б на 10 років. Та й у 25-річних він уже не закохується. Так, відчуває короткотривалий потяг, який дуже швидко розсіюється під час спілкування.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!