Ольга Сумська опанувала мистецтво сливових пирогів: реакція Віталія Борисюка, коли скуштував, неперевершена

Якщо уважно передивитися Інстаграм-акаунт актриси Ольги Сумської, стає зрозумілим – улюблена страва актриси – сливові пироги. Саме ними зірка регулярно частує Віталія Борисюка.

Фірмовий сливовий пиріг

Скориставшись сезоном слив, Ольга Сумська тут же пішла на кухню й заходилася поратися з тістом. Розповіла підписникам Інсти всі деталі рецепта поетапно, наголосивши, що до білків не повинно втрапити й крапельки жовтка, бо інакше не зіб’ються.

Реакція Борисюка приголомшила фанів більше, аніж пиріг Сумської

А що їх попередньо слід охолодити, щоб краще збивалися. Розпушувач для тіста Ольга, виявляється, гасить лимонним соком. Ще й ванільний цукор у здобу додає. Різати цю смакоту зі сливами й білковим покриттям треба у теплому вигляді, зазначила Сумська.

“Це суперсмак! – підсумувала актриса-кулінарка. – Можна проковтнути язика… Приготуйте і напишіть, як вийшло”.

З’ясувалося, що серед шанувальниць знаменитості чимало хазяєчок. Хтось порадив вживати сливовий пиріг тепленьким, покривши морозивом. Інші поцікавилися, чи треба вмикати режим конвекції. В одної панянки з першого разу не все вийшло, бо тісто трішки підгоріло. Та врешті всі дякували за рецепт і визнали, що однозначно виходить смакота.

Сливовий пиріг із дитинства

Коли ж актриса налаштована на ностальгійний лад, робить випічку за рецептом, знайомим з дитинства. Тут усе набагато простіше – тісто місити не потрібно. Просто змішуються необхідні інгредієнти й викладаються в форму для запікання. А сливи Сумська притрушує корицею, збризкую лимонним соком і відправляє до бісквіта.

Цей рецепт шанувальницям зірки нагадав шарлотку. Хтось із підписниць вніс пропозицію використовувати навіть морожені сливи. Багато які дякували за корисну інформацію. Знайшлися й такі, що бажали б спробувати чарівну випічку просто з рук Олі.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.