Пластичні операції на “МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво пересадив волосся, а Тетяна Літвінова округлила форми

Експерти відомого кулінарного шоу "МастерШеф" взялися упорядковувати не лише власну кухню, але й зовнішність. Дізнаймося, що змінили в собі Ектор Хіменес-Браво та Тетяна Літвінова.

Ектор Хіменес-Браво

Колумбієць вдався до пересадки волосся через появу на голові залисин. Шеф-кухар не став приховувати від підписників у Інстаграмі всіх деталей цієї процедури. Хіменес-Браво робив операцію краси в Дніпрі. Довелося спочатку поголити голову повністю. Потім хірург розмітив ділянки на черепі, де бракує волосків.

51-річний пацієнт запевнив, що боляче йому не було взагалі. Він очікував на завершення процедури, дивлячись веселий мультик про Шрека. На кожному етапі операції з пересадки волосся робилися світлини, які Ектор викладав у мережу, радіючи, що тепер:

“Моє волосся буде, як у Лупіти. Волосся буде багато”.

Лупіта – це улюблена собачка кухаря. Звісно, відразу по виходу з клініки пишною шевелюрою відомий чоловік похвалитися не міг, оскільки після процедури волосся має ще нарости. От тільки від головних уборів поки краще відмовитися, щоб не пошкодити результат.

Тетяна Літвінова

48-річна рестораторка вирішила дійти до стану “все, як у 20” ще до початку повномасштабної агресії. У житті зірки “МастерШеф” сталася особиста трагедія – вона пережила розлучення з російським бізнесменом Ярославом Трухановим, тому вирішила кардинально змінити власні обриси тіла.

Тетяна Літвінова почувається як у 20 років

Імпланти в груди Тетяна вирішила не вставляти. Натомість змінила форму жіночих принад. Роботою пластичної лікарки кулінарка залишилася задоволеною. Тим паче, що в один день пережила відразу три операції.

Окрім грудей, Літвіновій затушували шов після кесаревого розтину й зробили ліпофілінг, зібравши жирові клітини з живота й пересадивши їх у вилиці. Наступного дня знаменитість уже виписали з лікарні. Протягом місяця довелося носити пластирі та 2 місяці користуватися спеціальною білизною. Тепер жінці не соромно й у купальнику показатися, а екс, напевно, кусає лікті, бачачи, що втратив.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.