Перша леді Олена Зеленська відповіла, чи піде Володимир Зеленський на другий термін: “Я підтримаю його”

Всі ми чудово пам'ятаємо, як Володимир Зеленський, йдучи на вибори президента, пообіцяв, що відбуде один строк, наведе лад і піде. Здається, нині ситуація кардинально змінилася.

У 2019 році ніхто з нас не очікував, які випробування очікують на Україну в недалекому майбутньому. Та і на початку 2022-го всі мріяли відзначити Великдень і насмажити шашликів на 1 травня. На жаль, усе сталося набагато трагічніше.

У 2014 році, коли росіяни анексували Крим і влаштували бійню на Донбасі, тоді чинний президент Янукович просто накивав п’ятами, залишивши країну та своїх виборців напризволяще.

Олена Зеленська в усьому підтримує свого чоловіка-президента

У лютому 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення росіян, і ракети полетіли на Київ та інші міста, Володимир Зеленський не втік, а продовжив керувати державою. Україна тримається, і вже вивільнила 54% територій, захоплених орками.

Ситуація кардинально змінилася, і шостий президент замислився: а чи не треба йому залишитися ще й на другий термін. Звісно, найкраще з думками Володимира Олександровича обізнана його дружина Олена. Журналістка Face The Nation поцікавилася в української першої леді, чи можливе повторне балотування її благовірного на майбутніх виборах глави держави.

На що пані Олена відповіла трішки вітіювато. Мовляв, це залежатиме, чи потрібен Зеленський українцям на той момент. Жінка зізналася, що не до кінця була певна, чи треба було Володимиру боротися за президентське крісло 4 роки тому. Зараз, якщо він прийме подібне рішення, вона його всіляко підтримає. Олена Зеленська дала прихильникам чоловіка надію:

“Якщо він вирішить, що це потрібно, – ну, у нас є певний досвід, ми там були. Уже не так страшно, як було вперше”.

Хоча відзначила, що остаточного рішення з цього приводу Володимир Олександрович поки що не прийняв.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.