Дружина Буданова стала викладачкою, а сам головний розвідник – студентом: де відбувається навчання Кирила

Напевно, жоден розвідник у світі не дав стільки інтерв'ю, як українець Кирило Буданов. І хоча професія зобов'язує чоловіка ухилятися від більшості журналістських запитань, усе ж дещо дізнаємося.

Про те, що кохана Маріанна мешкає поряд зі своїм чоловіком-генералом, Кирило Буданов розповідав і раніше. З 23 лютого 2022 року вони перебралися в приміщення управління головної розвідки, то там і залишилися по цей день, переживши бомбардування будівлі.

Дружина Кирила Буданова виявилася професоркою

Тепер голова ГУР пролив світло на інший бік діяльності дружини. Журналістам The War Zone пан Кирило сповістив, що вони продовжують жити разом в одному з кабінетів:

“Нам абсолютно нормально. Вона живе зі мною від початку повномасштабного вторгнення. Вона й сама офіцерка поліції”.

Остання обставина надзвичайно приголомшила громадськість. Виявляється, Маріанна не просто психологиня. Вона ще є професоркою та викладає юридичну психологію в Національній академії внутрішніх справ.

Сам розвідник теж не відстає від дружини й продовжує гризти граніт науки в Острозькій академії. Буданов пише дисертацію та збирається захистити докторський ступінь, глибоко занурившись у тему взаємодії спецслужб усього світу та їхнього впливу на внутрішню політику країн.

Маріанна брала участь у виборах від партії Кличка

Раніше було відомо, що дружина голови ГУР співпрацювала зі столичною мерією та якийсь час перебувала на посаді радниці Віталія Кличка з питань запобіганню корупції у спорті та молодіжній політиці.

Кирило й Маріанна познайомилися ще до всіх цих буремних подій. Разом брали участь у Майдані, а згодом Буданов відбув в АТО, де в цілому отримав три поранення. Кохана завітала до шпиталю, щоб провідати бійця, побачила, що там конче не вистачає рук, і перетворилася на волонтерку.

У перші дні повномасштабного вторгнення росіян у чоловіка не було можливості придбати для дружини квіти, то він зробив букет тюльпанів із паперу й таки порадував свою кохану.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.