Боксер-чемпіон Олександр Усик з дружиною Катериною підбили підсумки 14 років шлюбу: троє дітей – не межа

Олександр Усик 14 років щасливо одружений з Катериною Хмелевською. В подружжя підростає троє дітлахів, але глава родини не збирається зупинятися на досягнутому і мріє про четверту.

Олександр та Катря знайомі ще зі шкільної лави. Усик всіляко добивався дівчини, а вона лише загадково посміхалася у відповідь. Коли він запросив її на побачення, поставила умову: “Виграєш бій, тоді піду!” Звісно, він виграв.

Не обійшлося без зіркової хвороби в юного боксера. У 19 років Усик почав вигравати бої, з’явилися зайві грошенята. Він почував себе Макгрегором і поводився відповідно. Вони з коханою посварилися і на якийсь час розсталися.

Після програшу на Чемпіонату України Сашко вирішив зав’язати з боксом і поступати в театральний. Та доля розпорядилася інакше. Усик перейшов в іншу вагову категорію, почав лупцювати суперників й здобув освіту на факультеті фізичного виховання.

Вони з Катрею жили кілька років поспіль разом. Одружилася пара 26 вересня 2009 року в Сімферополі, коли наречена вже носила під серцем Єлизавету. Все сталося спонтанно. Усик повернувся з чемпіонату світу й швидко все облаштував. Буквально за тиждень підготувалися й провели шлюбну церемонію.

Усики-молодші очікують на братика чи сестричку

Попри поспіх, усе минуло дуже добре. Було багато друзів та близьких. Молодята випили по келиху шампанського й вирішили розбити їх на щастя. В Сашка все вийшло, а от Катерина поцілила в припарковану автівку.

Кожного року в день весілля благовірні щемко вітають один одного в мережі й викладають світлини не лише власних обіймів, але й зі своїми трьома дітлахами. Спортсмен певен, що у них ще все попереду, і є час, щоб родина, окрім Лізи, Кирила та Михайлика, поповнилася ще одним або навіть двома малятками. Байдуже, чи це будуть дівчатка або хлопчики.

Популярне

Схожі статті

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.

В береті і кросівках: Оля Полякова опростоволосилася і у Лондоні нарядилася з французьким шармом (ФОТО)

Оля Полякова показалась на тлі лондонських вулиць у стильному образі з французьким шармом. Новими світлинами співачка поділилась у своєму Instagram.