Василь Вірастюк згоден платити третину депутатської зарплати на аліменти: “Я весь час допомагав своїм дітям”

Оскільки довкола розлучення силача Василя Вірастюка з дружиною Інною точиться чимало розмов, народний депутат вирішив написати пост у Фейсбуці та все роз'яснити особисто.

Інна є другою дружиною Василя Вірастюка. Перша загинула під час катання на лижах. Молодичку накрило лавиною. Другий шлюб слуги народу тривав 15 років. Жінка знайшла спільну мову з сином чоловіка від першого шлюбу і народила ще двох хлопчиків.

Та у жовтні 2022 року Василь дійшов висновку, що їм краще розійтися. Про причини такого рішення сповіщати широкому загалу не став. Натомість написав пост у Фейсбуці, де чітко виклав своє бачення ситуації з розподілу спільно нажитого майна та подальшого утримання дітей.

Василь Вірастюк забезпечить синів нерухомістю

Колишня дружина стронгмена зажадала через суд 80 тисяч гривень щомісяця. Зробила викладку, що 20 тис.грн потрібно на харчування хлопчиків, 10 тисяч – на одяг та взуття, оскільки сини вдалися в татуся й швидко ростуть. Ще слід оплачувати навчання, гуртки та інші забаганки хлопчиків.

Пан Василь у відповідь відзначив, що таких грошей не має. Він приніс до суду довідку про зарплату у Верховній Раді, яка складає більш як 33 тисячі гривень. Суддя визначив сплачувати на дітей третину. Але, схоже, Інні цього замало.

Василь Вірастюк вважає апетити колишньої дружини завеликими

Вірастюк відзначив, що його нерухомості, яку було придбано ще до його походу в політику, вистачить кожному з синів. А сплачувати всілякі забаганки ексдружини він не спроможний. Воліє забрати дітей до себе й виховувати самотужки.

Інна ж назвала колишнього благовірного “тим, хто ховає гроші від дітей”. Відступати жінка не планує. Долю майна та опіки над синами вирішуватиме все ж суд. Ходять чутки, що чоловіку не сподобалося, що Інна з початку повномасштабної агресії виїхала з дітьми за кордон і більше не повернулася в сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.