Кулінар із “МастерШеф” Євген Клопотенко назвав розмір своїх заробітків: від цієї суми захоплює подих

Виявляється, навіть кухарі можуть бути мільйонерами. Принаймні Євген Клопотенко, відкривши суму своїх заробітків, неабияк ошелешив своїх прихильників.

Амбасадор українського борщу Євген Клопотенко поспілкувався з представниками Forbes, сповістивши, скільки грошей отримує від реклами та публікації зображень шеф-кухаря. Укупі з соцмережами, сайтом та книжками українець отримує близько 24 мільйонів гривень за рік чистого прибутку. Обороти ж бізнесу вираховуються цьогоріч 160 млн грн, а наступного року мають зрости практично удвічі.

Лише від реклами Євген Клопотенко отримує 24 млн грн щорік

Таким статкам холостяка можна лише позаздрити. Найбільше прибутку приносить столичний ресторан “100 років тому вперед”. Це на цей момент. Надалі, певен успішний бізнесмен, за заробітками висунеться на перше місце ферма, фуд-сервіс, що дає можливість замовити послуги шеф-кухаря, та інвенти.

Євген є співзасновником прибуткового ресторану, а ще у мережі є бістро “Інші”, “Інші.Бар”, “Полтава”. Невгамовний Клопотенко також має уявлення й бере активну участь у медіабізнесі, кейтерингу, організації інвентів, створенні продуктів, франчайзинзі та консалтинзі.

Невдовзі вся Америка їстиме український борщ

І, як бонус, безплатне харчування дипломатичних делегацій, що пересуваються Українською залізницею. Плани у шеф-кухаря просто грандіозні. Він сподівається створити food-планету з консалтингом для ресторанів, гастрохолдингом із вирощування продуктів на експорт та медіахолдингом зі створенням брендів.

Нині бізнесмен розвиває власний бренд “Євген Клопотенко”. Заклад “Полтава” покликаний дивувати відвідувачів галушками та м’ясом. Таких ресторанів невдовзі планується відкрити зо два десятки по всій країні. Бар і бістро “Інші” функціонує у Львові. Серед амбітних планів Клопотенка – відкриття в найближчі 2 роки пів сотні закладів у США, які пропонуватимуть виключно українську їжу.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.