Журналісти прикинули, скільки заробляє опальний Олексій Арестович: тут є що рахувати

Через свої висловлювання одіозний Олексій Арестович змушений був залишити пост радника Офісу президента. Натомість на фінансовому стані чоловіка це не відобразилося. Він заробляє достатньо.

Олексій Арестович, навіть коли обіймав посаду позаштатного радника, не припиняв проводити семінари й тренінги, а також вів власний канал на YouTube. Журналісти з Forbes вирішили прикинути, скільки грошиків накапає чоловіку в жовтні.

Виявляється, кожен учасник семінару Арестовича сплачує 1,5 тис.грн. Зазвичай участь в дійстві беруть не менше 330 осіб, а трапляється й до 900. Отже, тільки за сім семінарів, запланованих на жовтень, чоловік отримає щонайменше 14 тис.доларів або й навіть усі $36 тисяч.

Через довгий язик Олексію Арестовичу довелося покинути пост радника офісу президента

Окрім гуртових сеансів Арестович проводить ще й приватні консультації вартістю по 3 тис.дол. за годину. У черзі вже вишикувалося 170 людей, що бажають отримати “ґрунтовний розбір всього свого життєвого сюжету”.

Заробітки від монетизації Ютуб-каналу в Олексія можуть складати від 4 до 65 тисяч доларів. Така велика розбіжність існує через відсутність даних про користувацьку аудиторію Арестовича. Тож у підсумку маємо набагато більше ніж $30 тисяч, про які говорив Олексій. За приблизними підрахунками, він має отримати принаймні в 4 рази більше.

Тепер, здається, Арестович наговорив на статтю

Цікаво, чи відіб’ється на заробітках чоловіка сексистський скандал, що нещодавно спалахнув у мережі? Дві блогерки Емма Антонюк та Яна Брензей записалися на платний семінар Арестовича й були надзвичайно шоковані почутим.

Спікер на повному серйозі називав жінок істотами, яких треба душити. Щоправда, перед цим пропонував тра*нути. Від народної обраниці Інни Совсун надійшла заява до поліції на предмет закликів до сексу*льного насилля. Сам Арестович намагався виправдатися, пояснюючи, що слова промовлялися з іронією та взагалі були “вирвані з контексту”.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.