Дружина Буданова стала головною музою розвідника: історія кохання Кирила і Маріанни, які живуть на роботі

Головний розвідник країни Кирило Буданов і його дружина Маріанна недавно відсвяткували 10 річницю весілля. Що відомо про жінку, яка підкорила серце мужнього і загадкового Буданова – далі у матеріалі.

Кирило Буданов – український воєначальник, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Його загадковість, холодний і пронизливий погляд та мужність підкорили мільйонів жінок України. Та серце розвідника давно зайняте. Кирило Буданов вже 10 років знаходиться у шлюбі з жінкою на ім’я Маріанна.

Історія кохання Кирила Буданова та дружини Маріанни

Варто відзначити, що для Кирила це вже другий шлюб. З першою дружиною у розвідника не склалося, їхній шлюб розпався вже через пару років після весілля. А от Маріанна стала тою самою жінкою, з якою Кирило зміг побудувати довгий та міцний союз.

Що відомо про Маріанну Буданову

Маріанна Буданова за першою освітою психолог. З 2015 по 2017 рік вона займалася волонтерською діяльністю в Головному військовому шпиталі, що у Києві. Та Маріанна не лише психологиня, а й офіцерка поліції та викладачка у Національній академії внутрішніх справ. Там вона викладає юридичну психологію. Про це розповів сам Кирило Буданов в інтерв’ю американським журналістам The War Zone.

Історія кохання Кирила Буданова та дружини Маріанни

Також ні для кого не секрет, що Маріанна Буданова до 2022 року була радницею мера Києва Володимира Кличка з питань запобіганню корупції у спорті та молодіжній політиці. А кілька років тому жінка балатувалася в депутати від партії Кличка “Удар”.

Що відомо про дружину Кирила Буданова Маріанну

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні дружина голови ГУР Кирила Буданова живе з ним в кабінеті. Про це розповів сам розвідник в інтерв’ю “Радіо Свобода” ще в серпні 2023 року. Чоловік зізнався, що знаходиться з дружиною практично 24/7.

Моє щастя завжди зі мною

, – висловився Кирило Буданов, розповідаючи, що живе з дружиною в кабінеті.

Та, незважаючи на всі заходи безпеки, нещодавно стало відомо, що на дружину Кирила Буданова Маріанну був скоєний замах на вбивство. Згідно з даними ЗМІ, які посилаються на власні джерела розвідки, жінку отруїли важкими металами. Наразі Маріанна знаходиться у лікарні і вже завершує курс лікування.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.