Люди більше не лякаються: 27-річний дівчині видалили пухлину на обличчі (ФОТО)

У дівчини з Кенії була величезна пухлина на обличчі. Але після операції молода мама може говорити, посміхатися і спокійно виходити на вулицю.

27-річна дівчина на ім’я Яя з Кенії через величезну пухлини на обличчі практично не розмовляла. Доброякісна пухлина активно розвивалася протягом восьми років. Коли пухлина стала занадто великою, почалися проблеми з щелепою. Яя не могла нормально навіть їсти.

Доброкачественная опухоль
Доброякісна пухлина

Молода жінка виховує 9-річну дочку. Усі гроші йшли на дитину, тому Яя не могла назбирати на операцію.

Її зовнішній вигляд так лякав людей, що дівчина рідко виходила з дому. Вона дуже соромилася, так як усі навколишні дивилися на її незвичайне обличчя. Але завдяки медичній організації «Mercy Ships» (Кораблі милосердя), Яя тепер може посміхатися і спокійно гуляти з донькою.

Це благодійне товариство подорожує по світу і допомагає нужденним людям зовсім безкоштовно. Медики видалили дівчині пухлину з обличчя. Нарешті маленька дочка побачила мамину посмішку.

Девушка после операции
Дівчина після операції

«Після операції я відчуваю себе красивою і щасливою. Я можу вільно рухатися і ходити там, де мені завгодно. Люди більше не бояться мене », – повідомила дівчина.

Теперь девушка может улыбаться
Тепер дівчина може посміхатися

 ""

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.