Чоловік поховав 80 дітей, для яких став прийомним батьком (ВІДЕО)

Чоловік піклується про хворих дітей, яких покинули батьки. Він проводить з малюками їх останні дні.

У чоловіка було багато падінь і трагедій у житті, але він твердо стоїть на ногах і допомагає іншим досі. Мохамед Бзек втратив дружину, а його син – інвалід.

У 62-річного чоловіка лікарі діагностували рак. Він в повній самоті лежав у клініці і боровся з хворобою. Мохамед знає, як важко жити без підтримки близьких людей. Тому він дарує свою любов і турботу смертельно хворим дітям, яких кинули батьки.

Mohamed Bzeek
Mohamed Bzeek

Зазвичай дитина, якій залишилося жити декілька місяців або днів, проводить життя у стінах лікарні. Вони залишаються один на один з недугою і чекають того дня, коли очі більше не відкриються.

Завдяки величезному серцю Мохамеда, діти відчувають тепло до кінця своїх днів. Чоловік став прийомних батьком,у нього на руках уже померло 80 дітей.

Він обіймає їх, грає, розмовляє з ними. Деякі малюки нерухомі, але вони точно відчувають батьківські обійми.

 ""

Діти вмирають від хвороби, але йдуть в інший світ з почуттям безпеки і спокою.

Мохамед Бзек стверджує: «Ми люди, ми повинні допомагати один одному. Не має значення, яка допомога: матеріальна, духовна, медична, будь-яка допомога, яку ви можете дати».

Також чоловік додав, що немає різниці, яка у вас шкіра, національність, релігія і в якій країні ви народилися і живете. Ми повинні об’єднуватися, а не навпаки.

Бзек каже, що буде виховувати малюків до тих пір, поки дозволятиме здоров’я. Чоловік буде все робити для хворих дітей, щоб бачити їх посмішки і чути дитячий сміх.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.