Її обрали найкрасивішою дівчинкою світу: як зараз виглядає француженка, яка в 6 років мала зовнішність Барбі

Французька дівчинка Тілан Блондо ще в 6-річному віці прославилася на всю планету. Її назвали найгарнішою дитиною у світі. У 16 років вона перемістилася на другу позицію, поступившись Лізі Соберано.

Тілан Блондо називали не лише найгарнішою дівчинкою, але й найсумнішою, бо кутики губів у неї опущені. Ангельське личко дитини не могло залишити у спокої нікого. Звісно, з такими даними дитині був прямий шлях у модельний бізнес.

У 4 рочки вона вже знімалася як фотомодель. Сам Жан-Поль Готьє високо оцінив природні дані француженки. А коли Тілан було 10 років, вибухнув скандал. Журнал Vogue через знімки юної моделі звинуватили в розбещуванні дітей.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою

Народилася красуня 2001 року в родині телеведучої та футболіста. Згодом мама Блондо перекваліфікувалася у дизайнерки. Стала розробляти одяг для майбутніх мам та малечі. Чимало відомих брендів змагалися, щоб перетягнути Тілан до себе.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою: з мамою

Тож у різні роки вона ставала обличчям Dolce& Gabbana, Chanel, Lacoste, Hugo Boss, l’oréal Paris та багатьох інших відомих брендів. Коли дитині було 12 років, вона підписала контракт із модельним агентством IMG Models, в якому й почала працювати за 3 роки.

2014-го красунечка зіграла в кіно роль Габріель. Певно, особливо режисерів не вразила, оскільки стрічка “Белль і Себастьян: пригода продовжується” поки що є єдиною у фільмографії дівчини.

Як виглядає найгарніша дівчинка у світі, ставши дорослою: з коханим

Нині Тілан Блондо вже 23 роки. Її можна побачити на червоному хіднику та в інших локаціях, де зазвичай знімаються моделі. В Інстаграмі знаменитості є чимало світлин з пляжу, де вона безсоромно демонструє свої принади в купальнику.

Вона вже 5 років поспіль має бойфренда, зазначаючи, що він зробив її найщасливішою у всьому світі й життя без нього немає сенсу.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.