Грозові дощі, град і шквали замість спеки: в яких областях України будуть опади цього тижня – прогноз погоди

Зараз по всій Україні ми відчуваємо неймовірну спеку та високі температури, лише вночі повітря стає прохолоднішим та зменшуються показники на термометрі. Експерти дали прогноз погоди на тиждень.

Тиждень очікує нас також спекотний, але з невеликою кількістю опадів.

11 липня – четвер

Переважно буде сонячний день, найвища температура буде у Миколаєві та Херсоні +39, а найнижча у Чернівцях та Івано-Франківську +28. Цей день буде хмарним для Чернівців, Івано-Франківську, Одеси та Донецьку. В інших містах України очікується сонячна погода.

12 липня – п’ятниця

Очікується сонячний день для більшості регіонів України. Найвища температура буде у Херсоні, Миколаєві, Запоріжжі, Дніпрі та Кропивницькому +37-39, найнижча температура очікується в Івано-Франківську +27. Хмарний день має бути у Луцьку, Івано-Франківську та Сімферополі.

13 липня – субота

Для більшості областей день має бути сонячним, без хмар. Найвища температура у містах Миколаїв, Кропивницький та Ужгород +36-37. Найнижча температура очікується у Чернівцях +29. Хмарна погода буде у містах Чернівці, Херсон, Сімферополь, Миколаїв та Одеса.

14 липня – неділя

Переважно сонячних день для більшості областей. Найвища температура очікується у містах Кропивницький, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро. Найнижча температура у Івано-Франківську +28. Міста, які очікують на хмарну неділю – Львів, Івано-Франківськ, Чернівці.

Експерти дали прогноз погоди по регіонах на наступний тиждень
Експерти дали прогноз погоди по регіонах на наступний тиждень

15 липня – понеділок

Наступний тиждень зустрічає країна у неймовірній спекоті, температура повітря у деяких регіонах буде сягати 40 градусів і більше. Найвища температура очікується у містах Дніпро, Миколаїв, Харків, Запоріжжя, Херсон, Полтава, Кропивницький +39-40. Найнижча температура у містах у західних регіонах – Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці та Львів будуть мати температуру повітря менше 30 градусі +25-28. Хмарний день буде у містах Чернівці, Івано-Франківськ, Сімферополь, Одеса.

16 липня – вівторок

У цей день температура повітря у деяких регіонах підвищиться ще більше, спека не покидає країну. Найвища температура повітря очікується у Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Кропивницькому +40-42. Найнижча температура очікується у Чернівцях та Івано-Франківську +25. Хмарний день буде у Чернівцях, Івано-Франківську, Житомирі, Сімферополі.

17 липня – середа

У середу нарешті трохи накриє злива у містах Чернівці та Івано-Франківськ. Температура у східних регіонів навпаки підвищиться ще більше та буде сягати 43 градусів у містах Дніпро, Запоріжжя, Сімферополь, Херсон, Кропивницький. Найнижча температура буде у Києві, Тернополі, Житомирі, Хмельницькому та Чернівцях +25-26.

18 липня – четвер

Цей день очікується також дуже спекотним та має лише у деяких регіонів хмарну погоду, а саме – Ужгород, Луцьк, Тернопіль, Рівне, Житомир, Львів. Температура повітря у Дніпрі, Донецьку, Запоріжжі, Миколаєві, Сімферополі, Херсоні буде найбільша в Україні – за +40 градусів. Найнижча +32 у Тернополі.

19 липня – п’ятниця

Останній будній день цього тижня нарешті має накрити злива у багатьох регіонах та трохи освіжити повітря. Опади очікуються в Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому, Вінниці та Львові. Хмарна погода буде в Ужгороді, Рівному, Чернігові та Харкові. Найвища температура очікується у Запоріжжі, Дніпрі, Сімферополі, Херсоні, Полтаві, Кропивницькому, Чернівцях більше +40 градусів. Найнижча у цей день +31 у Львові.

Бережіть себе!

Експерти дали прогноз погоди по регіонах на наступний тиждень
Експерти дали прогноз погоди по регіонах на наступний тиждень

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.