Одне життя на трьох: сестри-близнята виросли і стали професійними моделями (ФОТО)

Сестри-близнята Кріммінс народилися у Дубліні в 1987 році. Ще з дитинства їх неможливо було відрізнити, а зараз у них навіть стиліст і тренер один на трьох.

Близнюків назвали Нікола, Еллісон і Лаура. Навіть мама з батьком не могли спочатку розібратися, хто є хто. Маленьких близнят відразу ж помітили рекламні та модельні агентства. Але батьки вирішили, що у дітей має бути абсолютно нормальне дитинство. Однак в шістнадцять років дівчатка вже стали моделями-початківцями .

Девочки-близнецы
Дівчатка-близнюки

Сьогодні сестри – ефектні блондинки з ідеальними параметрами. Кожен житель Дубліна знає цих близнят в обличчя. Адже дівчата стали професійними моделями. Їх можна побачити майже на кожному показі мод і на багатьох обкладинках журналів.

Близняшки стали моделями
Близнята стали моделями

Особливість сестер Кріммінс не в тому, що вони дуже красиві жінки. А в тому, що вони дуже схожі один на одного. Близнюки мають однакові обсяги грудей, талії. Усі три моделі важать по 54 кг при зрості 180 сантиметрів.

Сестры-модели
Сестри-моделі

Близнюки живуть, як ніби одним життям. Вони разом бігають зранку, снідають, відвідують тренажерний зал. Дівчата користуються однією косметикою і парфумами. У них один на трьох стиліст і візажист.

 ""

Єдино, що сестер відрізняє, так це особисті відносини. Хоча тільки Лаура зустріла другу половину, а Нікола і Еллісон поки без пари.

Opublikowany przez The Style Studio – Blog Poniedziałek, 20 maja 2019

Близнюки говорять, що їх влаштовує таке життя. Сестри не уявляють, як це жити по-іншому. Вони найрідніші і відчувають один одного навіть на відстані.

Красивый близнецы
Гарні близнюки

Дівчатами захоплюється кожен перехожий. Оскільки пройти повз таких красивих близнят і не подивитися просто неможливо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.