Жінка врятувала дитину, яку закопали живцем. Хлопчик виріс і знайшов свою рятівницю

Жінка врятувала життя дитині, яку рідна мати закопала живцем в каменях. Минуло 20 років, і хлопець знайшов свою рятівницю.

Азіта Міланян кожен день вигулювала своїх домашніх вихованців, але вона не очікувала, що звичайна прогулянка з собаками може так закінчитися.

Жінка спокійно йшла, і раптом один з песиків почав гавкати на купу каміння, які лежали біля дороги. Азіта підійшла подивитися і завмерла від жаху.

Вона побачила, що з-під каменів стирчить маленька дитяча ніжка. Жінка відразу ж почала витягати дитину. Міланян думала, що вона уже мертва, але малюк був живий.

Азита Миланян
Азіта Міланян

Це був новонароджений хлопчик, якого просто викинули. У дитини навіть ще пуповина була. Вона тримала його на руках і кликала на допомогу.

Чоловік, який їхав на машині, почув істеричний крик і жінки, і дитини. Він моментально зреагував і відвіз їх до найближчої лікарні.

 ""

Медики все зробили заради малюка, дитина вижила. Незабаром його навіть усиновила родина. Азіта хотіла зустрітися з хлопчиком, але їй не вдалося навіть дізнатися прізвище нових батьків.

Ця прогулянка схвилювала не тільки жінку, а й все американське містечко. Усі ЗМІ масово писали про нещасну дитину, яку поховали заживо. Поліція намагалася знайти цю маму, яка так вчинила.

Біологічна мати хлопчика знайшлася сама. Вона зателефонувала до відділення поліції, щоб запитати, що з нею буде після цього. Відповідь жінку не задовольнила, звичайно. Вона кинула трубку і знову пропала. Правоохоронцям так і не вдалося знайти її.

Хлопчика назвали Меттью. Прийомні батьки розповіли синові про те, що трапилося, коли йому виповнилося 17 років. Він завжди пам’ятав ім’я своєї рятівниці. Він дуже хотів сказати Азіті «Спасибі» особисто, тому серйозно зайнявся пошуками свого Ангела-хранителя. Так він називав Міланян.

Хлопець шукав довго, але все-таки знайшов Азіту.

 ""

 ""

Вони сміялися, обіймалися і плакали. Тоді жінка тримала малюка на руках, а він хапався крихітними пальчиками за одяг. А зараз уже ця немаленька дитина обіймає її, а вона притискається до сильного плеча.

 ""

Після такої душевної і зворушливої зустрічі, Азіта і Меттью стали справжніми друзями.

 ""

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.