“Повсюди книжки й багато меду”: донька Ірини Фаріон розповіла, як виглядала квартира її матері-філологині

Донька Ірини Фаріон Софія Семчишин зустрілася з ведучою Соломією Вітвіцькою біля будинку, в якому жила її відома матуся, й розповіла, що залишилося у квартирі філологині.

Софія Семчишин та Соломія Вітвіцька зустрілися біля під’їзду будинку, в якому мешкала мовознавиця та політикиня. На місце вбивства Ірини Дмитрівни львів’яни й досі несуть квіти та лампадки.

Як виглядала квартира Ірини Фаріон за життя

Донька Фаріон сповістила, що збиралася показати Соломії квартиру матері, але вирішила, що це сакральна територія, і цього робити не потрібно. Семчишин сповістила, що слідчі, які завітали до житла колишньої народної депутатки, були неабияк здивовані.

Як виглядала квартира Ірини Фаріон за життя

Адже побачили не дорогі прикраси й канделябри, а купу книжок, а ще багато меду. Пані Ірина за життя любила смакувати кавою з медом. На столі залишилися записи господині. Вона зробила нотатки щодо планів на авторську програму “Ген українців”. Фаріон планувала, кого запросить у випуски на вересень.

Як виглядала квартира Ірини Фаріон за життя

Усе ж ми можемо побачити, як виглядало житло соратниці Олега Тягнибока. У 2020 році Ірина Фаріон запросила до себе журналіста з програми ЖВЛ і показала кухню та кімнати. Книг і справді дуже багато.

Як виглядала квартира Ірини Фаріон за життя

У робочому кабінеті професорки під літературу виділені полички вздовж всієї стіни. У вітальні корінці різних розмірів можна побачити й на поличці, і у шафі, і поряд із телевізором.

Як виглядала квартира Ірини Фаріон за життя

На кухні невеликий холодильник, мікрохвильова піч і дуже багато квітів. Якщо зважити, скільки мільйонів нині декларують чинні народні обранці, оселя народної депутатки 2012-2014 років виглядає дуже скромно.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.