facebook

“Все можуть королі”: 13 побачень до одруження та 4 роки процесу розлучення принца Чарльза з Діаною Спенсер

Процес розлучення між принцом Чарльзом та Діаною Спенсер затягнувся на довгі 4 роки. Урешті 28 серпня 1996 року обоє стали вільними. Згадаймо про пристрасті, які розгорялися у королівській родині.

29-річний принц Чарльз побачив красуню Діану в маєтку Спенсерів. 16-річна юнка видалася королівському нащадку привабливою та кумедною. Вдруге вони побачилися на святкуванні 30-річчя молодика.

Роман закрутився у липні 1980 року. Королеві Єлизаветі ІІ дівчина теж припала до вподоби. Коли в ЗМІ розповсюдилися чутки про інтим між Чарльзом та Діаною, батько Філіп наполіг на одруженні.

Історія кохання та розлучення Діани Спенсер та принца Чарльза

Пропозицію Чарльз зробив у лютому 1981-го. На той момент вони з обраницею бачилися всього 13 разів. У липні на очах 750 мільйонів людей відбулося бучне весілля молодят. Та вже наступного дня радість Діани перетворилася на розчарування.

Спенсер довелося ламати себе, оскільки королівське життя накладало чимало обмежень, а вона звикла до повної свободи. Згодом у родині з’явилося двоє синів – Вільям та Гаррі. Різниця у віці між братами всього 2 роки.

Історія кохання та розлучення Діани Спенсер та принца Чарльза

Уже за 5 років обоє з подружжя розчарувалися один в одному настільки, що Чарльз закрутив шури-мури з заміжньою Каміллою Паркер. А Леді Ді утішилася в обіймах капітана Джеймса Хьюїта.

Королівська родина всіма силами намагалася примирити подружжя. Та все стрімко котилося у прірву. Тож 1992 року було розпочато судову тяганину щодо розлучення пари. Процес тривав довгих 4 роки.

Історія кохання та розлучення Діани Спенсер та принца Чарльза

Протягом цього часу постійно спливали інтимні подробиці про Діану та Чарльза. Обоє постійно підливали олії у багаття, даючи скандальні інтерв’ю. Принц зізнався у зраді дружини. Вона казала, що “їм утрьох було тісно у шлюбі”.

Королева Єлизавета написала Діані листа, закликавши дати згоду на розлучення. Врешті жінка пристала на це. Її позбавили звання Королівської Високості, залишивши лише титул принцеси Вельської Діани.

Леді Ді залишили апартаменти в Кенсінгтонському палаці й видали значну одноразову грошову компенсацію, що вираховувалася в десятках мільйонів. Та розкошувала принцеса недовго. Вона загинула в ДТП у 1997 році. Каміла 1994 року розлучилася з чоловіком, а у 2005-му вийшла заміж за принца Чарльза.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?