Лікарі рекомендували перервати вагітність: дівчинка народилася без рук (ФОТО)

Жінці радили перервати вагітність, але вона не погодилася. Вона вирішила, що зробить усе заради дівчинки, щоб вона була щаслива.

Сім’я чекала другу дитину. Подружжя Маклеод разом зі старшою дочкою вибрали ім’я. Майбутню дівчинку планували назвати Айві.

Ванесса с мужем
Ванесса з чоловіком

Вагітна Ванесса черговий раз прийшла на УЗД. За реакцією лікаря вона відразу зрозуміла: щось не так. Медик покликав інших лікарів, і вони разом задумливо дивилися в екран комп’ютера, а потім щось обговорювали.

Майбутній мамі повідомили, що у дитини не розвиваються верхні кінцівки. Дівчинка росте без рук.

Ця новина шокувала батьків. Медики настійно рекомендували перервати вагітність, але пара довго думала і в результаті не погодилася. Сімейство Маклеод вирішили народити і любити свою дівчинку, якою б вона не була.

На світ з’явилася чарівна Айві, яку так з нетерпінням усі чекали. Незважаючи на відсутність ручок, малятко було здоровим. У дитини був хороший апетит, вона майже нічим не відрізнялася від дітей її віку.

Мама и дети
Мама і діти

Жінка шалено щаслива, що тоді не послухала лікарів. Ванесса не уявляє, як би вона жила з думкою, що тоді свідомо позбулася дитини.

 ""

 ""

Сьогодні дівчинка росте в батьківській любові, про неї піклується старша сестричка.

 ""

Айві нелегко, але вона вчиться повноцінно жити зі своїм тілом. Дитині доведеться пристосуватися до всього, але з підтримкою люблячих людей усе вийде.

 ""

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.