Дівчинка народилася з незадоволеним виразом обличчя і стала популярною: зараз дитина іноді радує батьків посмішкою (ФОТО)

Дитина народилася з похмурим виразом обличчя і виглядала завжди незадоволеною. Завдяки своїй міміці, дівчинка стала популярною у мережі.

Цей той випадок, коли добре, що дитина ще не розмовляє. Адже тільки від одного її погляду стає не по собі. Маленька Зима Жозефіна своєю серйозністю підкорила не тільки батьків, але й Інтернет.

 ""

Мама дівчинки якось поділилася у соціальній мережі фотографією своєї незвичайної донечки. Інтернет-користувачам так сподобалася дівчинка, що незабаром про неї дізналися усі.

 ""

Зима своїми вигнутими бровами і похмурим обличчям завоювала увагу людей. Дівчинка майже завжди виглядає дуже сердитою і незадоволеною, але саме це і викликає посмішку в інших.

 ""

Зараз дитині вже десять місяців і вона почала навіть посміхатися. Нарешті батьки змогли побачити свою донечку в іншому образі.

 ""

Але сама Зима Жозефіна іноді все-таки нагадує про свій характер, який відображається на обличчі і в її очах.

 ""

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.