Останній день народження: батьки організували казкову вечірку для дитини, яка помирала від раку

Дитина боролася з раком, але лікування не приносило позитивного результату. Дівчинка помирала, тому батьки вирішили організувати незабутній останній день народження.

Їй було всього п’ять років, а життя вже підходила до кінця. Дівчинка Ліла вмирала від раку. Лікарі повідомили, що дитячий організм більше не в силах приймати хіміотерапію. Малятко доживало останні місяці.

Батьки розуміли, що хворобу не зупинити. Дитина вже три роки боролася з пухлиною і все безрезультатно. Вони намагалися прийняти ситуацію. Але хіба можна себе підготувати до смерті близької людини? Хіба можна змиритися з тим, що скоро ти не зможеш обійняти свою маленьку дівчинку, скоро ти більше ніколи не почуєш рідний голос? Це дуже складно і боляче, коли батьки проводжають своїх дітей в останню путь.

 ""

У родині досить було горя, тому потрібно було хоч якось розрядити обстановку. Батьки Ліли вирішили влаштувати для донечки незабутню вечірку на честь її, можливо, останнього дня народження. Але для торжества були потрібні гроші.

 ""

Райан і Хайді, батько і мама дівчинки, створили групу в Facebook. Там вони розповіли історію дитини, після якої багато хто фінансово підтримав сім’ю. Звичайні люди і бізнесмени допомогли організувати чарівне свято, яке провели 31 липня.

 ""

У цей день було багато радості, сміху, сліз і смутку. Для маленької Ліли влаштували бал-карнавал. Дівчинка була в костюмі Попелюшки, а інші гості переодяглися у принцес Діснея.

 ""

Батько дівчинки став для неї справжнім принцом.

 ""

ЗАРАДИ УСМІШКИ МАЛЕНЬКОЇ ДЕВОЧКИ

Свято в деяких моментах нагадувало шкільний випускний або весілля. Тато Ліли навіть станцював з дочкою весільний танець. Оскільки дівчинка ніколи не відчує ці емоції.

 ""

«Ми не змогли б так довго боротися за її здоров’я і влаштувати це свято без допомоги величезної кількості людей. Дякую вам всім. Усе це було зроблено заради посмішки маленької дівчинки », – подякував Райан усім, хто допоміг втілити в життя це диво.

 ""

Ця життєва історія зворушить серця багатьох батьків і матерів. Адже вони прекрасно знають, як боляче на душі, коли твоя дитина хворіє. А найстрашніше, що ти ніяк не можеш їй допомогти.

 ""

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.