61-річна жінка стала сурогатною матір’ю і народила собі внучку, а синові – дочку (ФОТО)

Жінка погодилася виносити дитину для рідного 32-річного сина і його чоловіка.

32-річний американець Метью зі штату Небраска ніколи не приховував від батьків свою нетрадиційну орієнтацію. Молодий хлопець довго зустрічався з Еліотом Догерті, і незабаром пара вирішила одружитися.

Рідні підтримали сина і з радістю прийняли в сім’ю його обранця.

Через деякий час Метью і Елліот хотіли завести дитину. Відомо, що в Небрасці з 2017 року ЛГБТ-сімейним парам дозволили усиновляти дітей. Але все рівно багато жителів дотримуються консервативних поглядів. Тому подружжя не зверталося за допомогою у спеціальні агентства.

61-річна Сесіль Еледж, мама Метью, запропонувала синові стати сурогатною матір’ю і виносити для нього дитину. «Вони довго сміялися. Адже мені було вже 59 років », – згадує жінка.

 ""

 ""

Але після декількох обстежень лікар переконав майбутніх батьків, що це цілком можливо. Подружжя погодилося. Яйцеклітину взяли у рідної сестри Метью, а батьком став Елліот.

 ""

Вагітність у жінки проходила без будь-яких ускладнень. І незабаром на світ з’явилася Ума. Дівчинка народилася вагою 2700 кг. Жінка виносила для себе внучку, а для сина – донечку.

 ""

 ""

«Я безмежно поважаю її і вдячний, що заради мене, вже дорослого сина, вона продовжує жертвувати всім», – повідомив син жінки.

 ""

Ви тільки подивіться на ці чудові емоції. Подружжя нарешті стало батьками, а Сесіль вкотре довела, що вона сильна жінка і мама. Адже тільки любляча мати може прийняти свою дитину такою, якою вона є.

 ""

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.