У пологовому будинку говорили, що дитина здорова: дівчинка постійно посміхалася, але посмішка свідчила про наявність хвороби

Багатодітні батьки не могли намилуватися своєю маленькою дівчинкою. Але незабаром зрозуміли, що з дитиною щось не так.

Ванесса народила третю дитину. Батьки не могли відвести очей від своєї дівчинки. Вони були щасливі до того моменту, поки не дізналися, чому дівчинка постійно посміхається.

Ще в пологовому будинку жінка помітила, що з маленької Еммі щось не так. На перший погляд нічого поганого не було. Звичайна дитина, яка тільки з’явилася на світ. Але Ванессу збентежило те, що дівчинка нічим не була схожа на свою старшу сестричку. І в її обличчі було щось, що насторожувало.

Жінці здалося дивним той факт, що дівчинка постійно посміхається. Навіть коли спить. Вона, звичайно, була дуже рада, що дитина така позитивна. Також вона зауважила, що мізинчики новонародженої були закручені всередину.

 ""

Лікарі ніяк не реагували на занепокоєння Ванесси.

«Мені сказали не морочити голову собі і людям. Мовляв, усі мої підозри просто безглузді», – згадує багатодітна мама.

Через кілька днів жінку виписали з дитиною. Медики запевняли, що дівчинка здорова. Але незабаром переживання мами підтвердилися.

Виявилося, що у дівчинки шум в серці. А через деякий час діагностували «синдром Вільямса».

Це генетичне захворювання впливає на розумовий розвиток дитини. Але це не означає, що вона буде сильно відставати від однолітків. До речі, з мовленням проблем у малюків немає.

Діти з синдромом Вільямса мають незвичайну зовнішність, яка нагадує казкових ельфів. Перше, що кидається в очі це великий лоб і рот. Потім гостре підборіддя і невеликий носик. Вони виглядають дуже мило, але через слабкі м’язи їм складно контролювати тіло.

Ребенок с синдромом Вильямса
Дитина з синдромом Вільямса

Їм нелегко сидіти рівно і тримати дрібні предмети, наприклад, олівець. Така ж ситуація і з лицем. Вони виглядають постійно щасливими, але це не так. Оскільки м’язи на обличчі теж слабкі.

Дівчинка перенесла дві операції на серці. Зараз Еммі насолоджується дитинством, але мама дитини переживає за майбутнє. Жінка мріє, щоб донечка вчилася в школі, потім в коледжі. Згодом вийшла заміж, і знайшла улюблену роботу. Вона, як кожна любляча мати, бажає дитині щастя.

 ""

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.