Сказав і зробив: хлопець ще в дитячому садку заявив, що ця дівчинка буде його дружиною. Як зараз виглядає молода сім’я? (ФОТО)

Історія дитячої любові, яка з роками перетворилася у міцну сім'ю. Ще в садочку хлопчик сказав, що одружиться на цій дівчинці. Хлопець виріс, і дотримав свою обіцянку.

Метт заявив усьому садку, що колись Лора стане його дружиною. Тоді це звучало дуже смішно з вуст хлопчика. Але ніхто не вірив, що це станеться насправді.

Вони були звичайними дітьми, які познайомилися у дитячому саду, разом гралися і вдавали, що сплять під час тихої години.

Познакомились в садике
Познайомилися у садку

Метт зізнався дівчинці на ім’я Лора, що любить її. Він не посоромився, і зробив гучну заяву: «Одружуся на цій дівчинці!».

 ""

 ""

Роки йшли, і доля роз’єднала закохану парочку. Після садка вони пішли вчитися у різні школи. На цьому спілкування і зустрічі закінчилися.

Згодом вони знову зустрілися. Знайшли один одного через спільного знайомого. Виявилося, що дитячі почуття були і не такими вже дитячими. Метт і Лора почали зустрічатися.

 ""

Потім вони вчилися у різних коледжах, але цього разу відносини змогли зберегти. Після закінчення навчання пара вирішила разом відсвяткувати випуск. Хлопець запропонував просто поїхати на пікнік. Лора навіть не здогадувалася про те, що задумав коханий.

І тільки тоді дитяча обіцянка збулася. Метт запропонував Лорі стати його дружиною. Дівчина, звичайно, погодилася. А через рік і весілля зіграли.

Предложение руки и сердца
Пропозиція руки і серця

Сьогодні вони чоловік і дружина. Їх майбутні діти будуть із задоволенням слухати цю романтичну історію.

Молодожены
Молодята

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.