Мамине волосся і татові очі: як виглядає дитина африканки та в’єтнамця? Неймовірно красива дівчинка

У мами-африканки й тата-в'єтнамця народилася прекрасна дівчинка. Своєю незвичайною зовнішністю дитина підкорила користувачів Інтернету.

Сучасний світ не здивуєш інтернаціональними сім’ями. Закохані пари виглядають незвично, але це не викликає великого захоплення в оточуючих. А ось їх спільні діти навіть дуже привертають до себе увагу.

Кожна дитина по-своєму прекрасна. Але, коли в ній поєднуються дві нації, на неї хочеться дивитися і дивитися. Діти дійсно народжуються з дуже незвичайною зовнішністю. Така маленька з’явилася і в родині африканки та в’єтнамця.

 ""

Вони зустрілися, і полюбили один одного. Їм не завадив ні колір шкіри, ні розріз очей, ні менталітет. І від такої великої любові народилася неймовірно гарна дитина. Дівчинку на ім’я Бейлі природа нагородила особливою зовнішністю. Малятко схожа і на маму, і на батька. ""

Від матері дитина отримала шикарне темне і густе волосся. Також – смагляву шкіру, але світлішу, ніж у мами.

 ""

Бейлі успадкувала такий же розріз очей, як у тата-азіата. На фото дівчинці тільки 2 роки, але вона вже закохала в себе багатьох.

 ""

Молоді батьки фотографують своє чадо, і знімки активно поширюють в соціальних мережах. Шанувальники дівчинки, у якої мама-африканка і тато в’єтнамець, віщують дитині велике модельне майбутнє.

 ""

 ""

Цікаво, якою вона буде через 15-20 років?

 ""

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.