Щасливі разом: історія любові найменшого подружжя із Бразилії

Як більшість сучасних людей, майбутнє подружжя Пауло і Катусія познайомилися у соціальних мережах. Дівчина не одразу відповіла на повідомлення настирливого хлопця, а незабаром навіть заблокувала.

Вони жили в різних містах, тому не могли відразу зустрітися. Але, як показав час, встояти перед чарами Пауло дівчина не змогла.

Вони довгий час спілкувалися через інтернет. Катусія каже, що спочатку Пауло її дуже дратував. Тому вона його заблокувала, але незабаром передумала. Кожне листування зближувало молодих людей, і вони зустрілися.

«Він негарно виглядав: помаранчева футболка, якісь незрозумілі джинси і сонцезахисні окуляри. Слава Богу, що зараз я навчила його красиво одягатися», – каже Катусія.

 ""

Романтичні зустрічі переросли у справжні почуття. Пара вирішила одружитися.

Катусія була найменшою, але чарівною нареченою. У неї було красивою біле плаття, а Пауло, як звичайний наречений, надів класичний костюм.

 ""

 ""

Незвичайні молодята потрапили навіть до Книги рекордів Гіннеса. Їм присвоїли титул найменшої подружньої пари у світі.

 ""

Вони щасливі разом і вдячні долі, що познайомила їх.

«Наші думки, ідеї, цілі, почуття з ним збігаються. Це дійсно мій чоловік, і це дуже здорово! Я б не була тією, ким сьогодні є, мій Пауло так багато чому мене навчив», – поділилась Катусія.

 ""

Щасливий чоловік називає свою дружину маленьким воїном, вона завжди його підтримує. Історія Пауло і Катусії – це яскравий приклад того, що кожен рано чи пізно зустріне своє кохання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.