7-річна дитина поголилася налисо, щоб підтримати друга, хворого на рак: «Я сумував і не хотів, щоб він був самотній»

Справжня дружба існує. Це довів маленький хлопчик, який попросив батьків поголитися налисо. Таким чином, 7-річна дитина хотіла підтримати друга, який хворів на рак.

Томмі-Лі Хезерінгтон більше трьох років боровся з раком. Через хворобу малюк втратив волосся. Коли він повернувся у школу, він дуже переживав з приводу зовнішнього вигляду. Але його однокласник, 7-річний Оллі Спенсер, виявився хоробрим і дійсно справжнім другом.

Оллі каже, що дуже сумував і не хотів, щоб його хворий друг був самотнім.

«Я хотів допомогти Томмі-Лі, адже у нього рак, і я так хотів, щоб він вилікувався», – каже школяр.

Відважна дитина попросила у мами поголитися налисо для того, щоб Томмі-Лі не був єдиним хлопчиком у школі без волосся. Батьки підтримали сина і, звичайно, дозволили йому це зробити. Вони пишаються ним. Адже він зовсім ще маленький, але вже вміє дбати про інших.

 ""

Коли Оллі збрив волосся, інші батьки організували грошовий збір. Небайдужі люди зібрали гроші для сім’ї хлопчика, який хворіє на рак.

Як же важливо вміти підтримувати, співчувати і допомагати близьким.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.