22-річна дівчина усиновила 13 сиріт з Африки: несподівано для себе стала багатодітною мамою і знайшла жіноче щастя

Благодійність не тільки зробила з 22-річної дівчини багатодітну маму, а й допомогла знайти справжню любов.

Кеті Девіс з самого дитинства була доброю і цілеспрямованої дівчинкою. Батьки припускали, що у майбутньому дочка вступить до університету, і отримає престижну роботу. Вона була дуже здібною і завжди знала, чого хоче.

Після закінчення школи Кеті здивувала всіх. Дівчина поїхала в Уганду (держава у Східній Африці) з благодійною метою. Це не зовсім те, що очікували батьки. Але вони підтримали вибір дорослої і рішучої дочки.

Девіс прожила в Уганді цілий рік. За цей час вона заснувала благодійну організацію, яка допомагала сиротам, хворим і всім, хто потребував допомоги.

 ""

Незабаром 22-річна Кеті усиновила дівчинку, з якою не могла розлучитися. Вона остаточно вирішила, що не повернеться на батьківщину.

 ""

Через деякий час вона стала мамою ще для кількох сиріт. У результаті у Кеті з’явилося тринадцять прийомних дітей. І всі дівчатка.

Удочерила 13 детей
Удочерила 13 детей

Молода мама і її дочки жили дружно. Усі допомагали один одному. Але одного разу в їх будинку з’явився чоловік.

Кеті Девіс познайомилася з хлопцем на ім’я Бенджамін, який також приїхав, щоб допомагати нужденним. Благодійна місія швидко зблизила молодих людей, і Бенджамін став батьком для 13 дітей-сиріт з Уганди. Вони зіграли весілля.

 ""

 ""

Потім у них народився син.

 ""

Зараз у Кеті і Бенджаміна чотирнадцять дітей.

 ""

Вони дуже щасливі, що у них велика і дружна сім’я. І кожна дитина для них рідна, незалежно від кольору шкіри і національності.

Многодетная семья
Багатодітна родина

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.