Як зараз виглядають унікальні близнюки? Перехожі дивляться на дітей з подивом (ФОТО)

Батьки дуже чекали дітей, але ніхто не думав, що близнюки будуть настільки унікальними.

Джудіт Нвокочі стала мамою унікальних близнюків. Коли малюки з’явилися на світ, не тільки лікарі були у шоці. Жінка вперше побачила своїх дітей і подумала, що медсестри щось переплутали.

Каміс народився звичайним хлопчиком, а ось його сестра Камчі вразила всіх білосніжною шкірою і ангельською зовнішністю. Дівчинка народилася з альбінізмом.

 ""

Сьогодні близнюки вже підросли. Вони зовсім різні, але самі цього не помічають. А ось незнайомці не можуть відірвати погляд від них.

 ""

Уникальные дети
Унікальні діти

Мама унікальних дітей говорить, що оточуючі часто дивляться з подивом.

 ""

 ""

Діти майже весь час проводять разом. Як би не відрізнялися зовні близнюки, вони рідні брат і сестра, які розуміють один одного без слів.

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.