Перші у світі: як зараз виглядають шестернята, які народилися 37 років тому? (ФОТО)

Шестернята стали для жінки справжнім подарунком від Бога, адже вона так довго мріяла бути мамою. Давайте подивимося, як зараз виглядають ці унікальні дорослі сестри.

Джанет Уолтон довго не могла завагітніти. Але на тринадцятий раз удача посміхнулася все-таки жінці. Подружжя Джанет і Грем чекали шестернят.

Дівчатка на ім’я Ханна, Рут, Люсі, Кейт, Дженні і Сара народилися у 1983 році в Англії. Сестри стали першими у світі шестернятами, які змогли вижити.

 ""

Глава сім’ї розповідає, що дочки з’явилися на 31-му тижні вагітності. Двох відразу помістили в інкубатори. Оскільки їхні легені не встигли розвинутися в утробі матері.

Через 2 місяці багатодітна сім’я була вже вдома.

 ""

Можна тільки уявити, що довелося пережити батькам шестернят. Але вони ніколи не скаржилися. Навпаки вони хотіли призупинити час, щоб насолодитися довгоочікуваними дітьми.

 ""

 ""

Сьогодні сестрам уже 37 років. У кожної з них своє життя, але вони регулярно зустрічаються у колі своєї великої родини. До речі, батьки шестернят ще у 2014 році стали бабусею і дідусем. У них з’явився онук.

 ""

Джанет каже, що обожнювала ростити дочок. Але не могла повністю насолодитися дівчатками, так як домашніх справ було вище голови. За словами жінки з онуками буде по-іншому.

 ""

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.