Багатодітна мати народила чотирьох дітей в 65 років

Як німкеня зважилася і не побоялася народити в такі роки?

Їй 65 років і нещодавно вона народила чотирьох дітей. Багатодітну мати із Берліна звуть Аннегрет Раунінг. Німкеня, крім новонароджених малюків, має ще тринадцять дітей. Також паралельно няньчиться із 7-ма онуками.

Як ви помітили, жінка дуже любить дітей. Наймолодша 10-річна дочка Лейла хотіла ще братика чи сестричку. Як бачите, бажання збуваються. Аннегрет зробила ЕКО, хоча медики говорили про серйозні ризики. Майбутня мама не планувала чотирьох за раз, але так вирішила доля.

Аннегрет і її новонароджені діти
Аннегрет і її новонароджені діти
Сини підросли
Сини підросли

Багатодітна Аннегрет працює вчителем і сама виховує дітей. Після останніх родів, вона потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Зараз у величезній родині дуже насичені і будні, і вихідні. Влада видала великий будинок в Херстер і дві премії. Кажуть, що Аннегрет Раунінг уклала договір з німецьким телеканалом, який планує знімати і показувати життя її родини.

Так виглядає уся сім'я Раунінг
Так виглядає уся сім’я Раунінг

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Розкрито секрет, чому коти топчуть лапками

Нагадаємо, багатошаровий салат без майонезу. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.