«Був Кеном, а став Барбі»: чоловік, який зробив близько 70 пластичних операцій, мріє бути мамою (ФОТО)

Щоб виглядати, як лялька Кен, чоловік витратив на пластику більш півмільйона тисяч фунтів стерлінгів. Але тепер він став жінкою і мріє про дитину.

Раніше британця бразильського походження звали Родріго Алвес. Заради мрії бути схожим на Кена, чоловік за шістнадцять років пережив близько 70 пластичних операцій.

 ""

Але раптом він заявив, що тепер він трансгендерна жінка на ім’я Джессіка, пише портал Кореспондент.

 ""

В одному британському телешоу This Morning Родріго зізнався, що він намагався бути чоловіком. Але у нього почалася депресія, через яку він відчував себе нещасним і ненавидів світ. За його словами, йому здавалося, що він помре, якщо не стане жінкою.

 ""

Крім цього колишній Кен зізнався, що хотів би мати дитину і кохану людину. Джессіка уявляє, як вона доглядає за домашнім садом, виховує сина або дочку. А її друга половинка приймає і любить її такою, яка вона є.

 ""

 ""

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.