Что 94-летняя английская королева Елизавета II любит, а что не будет есть никогда. Мы все точно не королевы

Меню знаменитостей і високопоставлених осіб завжди цікавило людей — що ж вони таке особливе їдять. А коли ця людина дожила до похилого віку і непогано себе почуває — цікавіше подвійно. Що ж їсть 94-річна королева Єлизавета ІІ — зараз дізнаєтеся.

Нікого не здивуєш тим фактом, що в світі існує певне коло осіб, яким доступне все найкраще і здорове. До них належать монархи і керівники провідних країн світу, багатії-мільярдери і керівники різних всесвітніх корпорацій. Ці люди можуть дозволити собі купити все що завгодно і продовжувати своє життя за допомогою кращої медицини і харчування. Особливий інтерес викликає правителька Великобританії і країн Співдружності, королева Єлизавета II.

Королева Єлизавета II в кафе
Королева Єлизавета II в кафе

Їй вже майже 95 років, але вона відмінно себе почуває і добре виглядає – в чому ж секрет?

Висновок напрошується сам собою – найкраща в світі медицина і здорова дієта. Для збалансування харчування королеви Єлизавети і підтримки її здоров’я з раціону виключили 6 продуктів. Від деяких відмовилася вона сама через особисту нелюбов, якісь недопустимі за протоколом, інші працюють на шкоду.

Єлизавета II дуже вибіркова в їжі
Єлизавета II дуже вибіркова в їжі

Отже, що це за загадкові 6 продуктів, які королева ніколи не їсть?

Рис, картопля, макарони – всі вони багаті вуглеводами і провокують накопичення жиру, тим більше у віці Єлизавети II. Тому останні 30 років в дієті королеви немає ні італійської пасти, ні страв з картоплі, ні рису, хоча його і можна приготувати дієтично.

Королева не їсть продукти з вуглеводами
Королева не їсть продукти з вуглеводами

Також королева не їсть м’ясо з кров’ю – недосмажених страв на її столі немає. Вони занадто ризиковані і важкі для травлення.

М'ясо і риба для Єлизавети II повинні бути повністю прожаренние
М’ясо і риба для Єлизавети II повинні бути повністю пропеченні

Курячі яйця також під забороною – королева їх чомусь не любить і їсть тільки перепелині. Чому так – невідомо, але факт залишається фактом – звичні нам білі яйця вона не їсть.

Єлизавета II ніколи не їсть яйця з білою шкаралупою
Єлизавета II ніколи не їсть яйця з білою шкаралупою

З меню всіх монарших осіб повністю виключені цибуля і часник – від них не повинно неприємно пахнути, а ці овочі якраз створюють сумнівний аромат після вживання. Страв з іншими інгредієнтами, які мають різкий запах, теж немає в раціоні.

Цибулю і часник заборонені в королівським меню
Цибулю і часник заборонені в королівським меню

Через віку королева відмовилася від грінок і хліба з скоринкою – спеціально для неї залишають тільки м’якуш. Самі тости Єлизавета II дуже любить і часто просить до чаю.

Хлібні скоринки - табу
Хлібні скоринки – табу

В дієті королеви немає несезонних продуктів, адже вони не завжди достатньо високої якості – це, до речі, один із принципів здорового харчування. Тому фрукти королева дозволяє собі тільки тоді, коли вони дозрівають в Англії. В інший час несезонні фрукти і овочі в дієті не передбачені.

Несезонні овочі та фрукти королева не їсть
Несезонні овочі та фрукти королева не їсть

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.