Як виглядають діти міжрасової пари? Старший схожий на батька, а молодший пішов у маму (ФОТО)

Під час прогулянки оточуючі проводжають поглядом незвичайну сім'ю. Багато хто не вірить, що у міжрасової пари народилися сини з різним кольором шкіри.

Міжрасова пара, яка живе в Лондоні, завжди привертає до себе увагу. Особливо, коли гуляють разом з дітьми. А все тому, що у світлошкірої блондинки і мулата народилися хлопчики з різним кольором шкіри.

9-річний Майло схожий на батька, а 3-річний блакитноокий Оскар весь у маму.

Братья
Брати

Деякі перехожі навіть підходять і запитують, чи сини рідні. Батьки звикли до таких питань і здивованим поглядам, тому реагують з позитивом.

Нещодавно у міжрасової пари народилася третя дитина. Цього разу гени тата перемогли. Дівчинка така ж смаглява, як її батько і старший брат.

Семья
Родина
Мама с ребенком
Мама з дитиною

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.