Як виглядали політики в молодості, хто чим займався: Путін, Лукашенко, Меркель та інші

Красиві, молоді, що не змучені обов'язками - як же виглядали головні актори міжнародних політичних відносин всього несколько десятиліть тому?

Ми звикли до того, що більшість осіб у великій і локальної політичній грі – вже немолоді, сиві і нерідко непривабливі люди. Все-таки політика цінують не за зовнішні дані, а за розуміння світових і внутрішніх процесів, вміння їх правильно направляти на благо своєї країни, показовість. Тому ви точно здивуєтеся, коли побачите, якими цікавими були майбутні діячі в юності!

Борис Єльцин

Борис Єльцин
Борис Єльцин

Перший президент Росії після розвалу Радянського Союзу в молодості точно відрізнявся красою. Він виріс у звичайній сім’ї, мав авантюристичний характер і рідко кого слухався. Наприклад, під час навчання в університеті він пустився в пригода-подорож по країні, побачивши майже всі великі міста! І при цьому примудрився жодного разу не купити звичайний квиток на поїзд.

Володимир Жириновський

Володимир Жириновський
Володимир Жириновський

Гучний і екстравагантний Володимир Жириновський походить з багатодітної сім’ї – тільки по маминій лінії набереться п’ять братів і сестер. У студентські роки він навчався відразу у двох університетах, поєднуючи МГУ з університетом марксизму-ленінізму. Зараз політичний діяч знає більше чотирьох іноземних мов і захистив докторську дисертацію.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Всім відомо, що юність у колишнього коміка Володимира Зеленського пройшла як у будь-якого іншого звичайного хлопця з Кривого Рогу – панелька, школа, університет за вибором батьків і самореалізація через студентську самодіяльність. КВН допоміг Володимиру знайти красуню-дружину, заснувати всім відому групу «Квартал 95» і пізніше вирости за рамки загального шоу для своєї власної всеукраїнської програми.

Нурсултан Назарбаєв

Нурсултан Назарбаєв
Нурсултан Назарбаєв

Колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв ріс в простій родині – його дитинство було важким як мінімум через Другу світову війну. Після школи він працював металургом, підтримував батьків матеріально, а потім був обраний секретарем парткому на своєму заводі. Так почалася успішна політична кар’єра Назарбаєва, адже активного секретаря швидко помітили і запросили в центральну компартію.

Дональд Трамп

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Молодість Дональда Трампа не була такою складною, як у багатьох інших політиків, адже він народився в сім’ї мільярдера. Бурхливий характер юнака батьки намагалися приборкати через військову академію, але не вийшло – після повернення він мало не вирішив піти вивчитися на актора, але все-таки здобув вищу освіту в сфері економіки. Така діяльність виявилася дуже цікавою Трампу, і він незабаром почав працювати в компанії батька.

Володимир Путін

Володимир Путін
Володимир Путін

На противагу сім’ї американського президента, сім’я нинішнього президента Росії Володимира Путіна була дуже бідною. Майбутній глава країни ще зі школи цікавився роботою у військовій сфері, хотів займатися розвідкою. Тому після Ленінградського державного університету та факультету юриспруденції Путін почав працювати в КДБ.

Олександр Лукашенко

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Теж з бідної сім’ї і президент Білорусі Олександр Лукашенко. Про батька майбутнього політика нічого не відомо, але сам Олександр у юності був старанним учнем і любив заняття спортом. Освіта у нього – педагогічна, Лукашенко за своєю спеціальністю – вчитель історії і суспільствознавства. А політична кар’єра почалася з обрання до Верховної Ради Білорусі після роботи в радгоспі «Городець».

Ангела Меркель

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Глава німецької партії і канцлер Німеччини Ангела Меркель виросла в релігійно-педагогічної сім’ї: її батько керував коледжем-семінарією, а мама викладала іноземні мови. Меркель відмінно вчилася в школі, цікавилася точними науками, тому здобула вищу освіту і навіть докторську ступінь в галузі фізики. Кар’єра в політиці почалася після візиту до Академії наук НДР, де працювала Ангела, тодішнього канцлера ФРН Гельмута Коля.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.