Заради маленької дочки батько одягнув костюм русалки і позував у воді: найкращий день народження (ФОТО)

Батько зробив найдорожчий подарунок своїй 8-річній дочці на день народження. Фотосесія вразила навіть фотографа.

Майже кожна дитина на день народження просить улюблену іграшку, але дівчинка-іменинниця захотіла дуже незвичайний подарунок.

Маленька попросила організувати їй фотосесію у костюмі русалки, але з однією умовою. Її батько теж повинен був надіти яскравий хвіст і бюст у формі мушлі. Заради своєї улюбленої доньки чоловік з радістю погодився.

 ""

Фотограф Дезіре Діл з США обожнює фотографувати маленьких дітей, але вона навіть не припускала, що фотосесія вийде такою емоційною і душевної. Приголомшливими знімками Дезіре поділилася у соціальних мережах.

 "" ""

Дезіре Діл дуже рада, що їй пощастило працювати з такими чарівними русалками.

«… усе, чого вона хотіла, це щоб батько приєднався до веселощів. Дозвольте мені сказати вам, що він НЕ розчарував! Сміх, радість і спогади, які вони створили, були найкращим подарунком, який він міг їй подарувати», – пише фотограф.

 ""

У мережі захоплюються знімками і батьком. Дивлячись на фотографії, дівчинка завжди буде пам’ятати, що тато її дуже любить.

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.