45-річний актор Олексій Шевченков зізнався, що у нього на боці є півторарічна дочка: “Більше не хочу це приховувати “

Російського актора Олексія Шевченкова (він, до речі, українець за національністю) в обличчя впізнають всі. Він вважає себе самим негарним чоловіком в кіно, але при цьому і найбільш затребуваним. Днями він повідомив звістку, яка шокувала його шанувальників.

Навіть ті, хто мало дивиться російські фільми, Олексія Шевченкова впізнають, хоча ім’я навряд чи назвуть. Цей 45-річний актор має в доробку понад 200 ролей у кіно і ТБ-серіалах, у нього стільки пропозицій, що часто змушений відмовляти навіть іменитим режисерам – просто через брак часу.

Сам Олексій вважає себе дуже негарним, він комплексує через пориту віспинами шкіру на обличчі, через жовті від постійного куріння зуби.

Олексій Шевченков

Але саме ці вади і роблять його таким потрібним – в кадрах він виглядає дуже природним.

Олексій розповів, що він колись вирішив – через його зовнішність йому любов не світить і одружуватися не збирався. Він кілька років прожив у цивільному шлюбі зі своєю однокурсницею, але та його кинула через постійне пияцтво.

Потім він практично оселився в театрі, так як свого житла не було. І ось одного ранку, після чергової пиятики він прокинувся в гримерці на дивані, а поруч стояла юна красуня. Ольга тільки прийшла в театр після інституту, а Олексій вже був зіркою кіно і серіалів.

У них зав’язався роман, але Олексій чомусь його соромився. Коли вони потайки розписалися, ніхто з колег нічого не знав, поки вагітність Ольги не стала помітною.

Ольга Шевченкова

Красуня народила Олексію двох дочок – Варвару і Василину.

Олексій Шевченков з дочками

Актор дочок обожнює і здавалося, що у них ідеальна сім’я. І раптом як грім серед ясного неба: Шевченков з дружиною розлучається і у нього на боці є ще одна дочка, якій півтора року. Дівчинку звати Уляна, хто її мама Олексій на сказав. Він кілька разів повторив, що від дітей ніколи не зречеться і буде працювати ще більше, щоб всі три доньки були щасливі.