Жінка народила дівчинку з вагою один кілограм: як склалося її життя?

Канадка народила дівчинку, яка важить всього один кілограм.

Під час вагітності Бріанна вже почала турбуватися через майбутню дитину. Оскільки на останніх місяцях живіт жінки був дуже маленьким. Лікарі помітили розвиток патології тільки на 8-му місяці вагітності.

Бріанна народила дівчинку Кенаді Журден-Бромлі в 2003 році, яка важила всього 1 кілограм при зрості двадцять вісім сантиметрів. У малятка виявилося рідкісне генетичне захворювання – примордіальна карликовість. Цей діагноз не давав дитині нормально розвиватися. Медики повідомили батькам, що Кенаді довго не проживе. Вони попереджали, що дівчинка буде погано розумово розвиватися, але вони помилялися.

Меленька Кенаді
Меленька Кенаді
Справжня Дюймовочка
Справжня Дюймовочка

Роки йшли і все змінювалось. 17-річна Кенаді Журден-Бромлі стала кращою ученицею у школі, яка відвідує олімпіади і отримує перші місця. Зараз зріст дівчинки, як у п’ятирічної дитини, але вона не звертає на це уваги. Зовнішність не заважає їй бути активною дитиною і брати участь у різних шкільних заходах.

Молодший на два роки братик Тайран народився повністю здоровою дитиною, без будь-яких генетичних патологій. Хлопчик дуже любить свою крихітну сестричку Кенаді. Тайран піклується і захищає свою рідну «Дюймовочку».

Батьки Кенаді Журден-Бромлі люблять і підтримують свою донечку. Вони дуже раді, що у неї все виходить.

Кенаді з молодшим братом
Кенаді з молодшим братом
Кенаді й Тайран
Кенаді й Тайран
Британська Дюймовочка
Британська Дюймовочка

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чоловік зробив незвичайну підлогу з монет

Нагадаємо, лілія – завод чистого повітря, що привертає любов і щастя.         

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.