Продовження скандалу з кавказьким весіллям – тепер постраждає винуватиця, що виставила компромат

Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі до 200 рублів або виправні роботи на строк до 1 року, а, в разі вчинення діяння з використанням службового становища, - штраф до 300 тисяч і навіть позбавлення волі до 4-х років.

Ми вже писали про драматичне осетинське весілля чемпіона світу з ММА Заурбек Сідак і юної красуні Мадіни Плієвої. Подробиці ви можете знайти тут і тут .

Весілля Заурбека і Мадіна
Весілля Заурбека і Мадіни

Коротко нагадаємо ситуацію – під час весілля наречений і деякі гості на свої телефони отримали СМС з фотографіями і відео, де наречена була в непристойному вигляді, а також, повідомлення, що дівчина займалася ескортом за гроші. Розгніваний наречений за волосся витягнув дружину з ресторану і відмовився від неї. Його родичі відвезли подалі в гори, щоб не наробив біди, дівчина намагалася накласти на себе руки, але їй не дали. Батьки відвезли її додому в Москву, де вони вже давно живуть.

Фото Мадіна в купальнику
Фото Мадіни в купальнику

Тепер історія отримала продовження. Родичі зганьбленої Мадіни дізналися, хто розіслав ці повідомлення – це дружина одного з московських бізнесменів-олігархів, яка підозрювала чоловіка в зраді з красивою осетинкою.

Дівчина не заперечує, що три роки тому вона зустрічалася з тією людиною, але як тільки дізналася, що він одружений, відразу порвала з ним. З того часу багато що змінилося, вона зустріла Заура і вони полюбили один одного.

Сергій Кацієв - той самий олігарх, дружина якого помстилася Мадіна
Сергій Кацієв – той самий олігарх, дружина якого помстилася Мадіні

Але того старого зв’язку не забула дружина колишнього коханця Мадіни. Вона довго чекала моменту, коли можна буде помститися.

Фото Мадіни в нижній білизні і домашнє відео були вкрадені з її особистого телефону за допомогою програмістів-хакерів. І тепер ця справа передана до кіберполіції і написано заяву на винуватицю цієї драми.

Компроментірующіе фото Мадіна
Компроментірующіе фото Мадіна

Адвокати стверджують, що тут має місце порушення закону за статтею 137 КК РФ «Порушення недоторканності приватного життя», за яку покладається і великий штраф (до 300 тис.руб), і тюремне ув’язнення (до 4 років). За крадіжку особистої інформації будуть суворо покарані і ті, хто брав у цьому участь – для них штрафи і терміни ще більше.

Як обтяжуючі обставини підуть факти, що після того, що сталося у батька Мадіни стався інфаркт, а мама Заура злягла в передінсультному стані.

Також обговорюється етичність не тільки того, хто надіслав ці ролики, але і тих гостей, які їх переглядали і навіть відсилали знайомим і навіть злили в Мережу. Цих людей за кавказькими законами не можна рахувати порядними – там не прийнято підглядати і обговорювати чуже особисте життя.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.