Продовження скандалу з кавказьким весіллям – тепер постраждає винуватиця, що виставила компромат

Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі до 200 рублів або виправні роботи на строк до 1 року, а, в разі вчинення діяння з використанням службового становища, - штраф до 300 тисяч і навіть позбавлення волі до 4-х років.

Ми вже писали про драматичне осетинське весілля чемпіона світу з ММА Заурбек Сідак і юної красуні Мадіни Плієвої. Подробиці ви можете знайти тут і тут .

Весілля Заурбека і Мадіни

Коротко нагадаємо ситуацію – під час весілля наречений і деякі гості на свої телефони отримали СМС з фотографіями і відео, де наречена була в непристойному вигляді, а також, повідомлення, що дівчина займалася ескортом за гроші. Розгніваний наречений за волосся витягнув дружину з ресторану і відмовився від неї. Його родичі відвезли подалі в гори, щоб не наробив біди, дівчина намагалася накласти на себе руки, але їй не дали. Батьки відвезли її додому в Москву, де вони вже давно живуть.

Фото Мадіни в купальнику

Тепер історія отримала продовження. Родичі зганьбленої Мадіни дізналися, хто розіслав ці повідомлення – це дружина одного з московських бізнесменів-олігархів, яка підозрювала чоловіка в зраді з красивою осетинкою.

Дівчина не заперечує, що три роки тому вона зустрічалася з тією людиною, але як тільки дізналася, що він одружений, відразу порвала з ним. З того часу багато що змінилося, вона зустріла Заура і вони полюбили один одного.

Сергій Кацієв – той самий олігарх, дружина якого помстилася Мадіні

Але того старого зв’язку не забула дружина колишнього коханця Мадіни. Вона довго чекала моменту, коли можна буде помститися.

Фото Мадіни в нижній білизні і домашнє відео були вкрадені з її особистого телефону за допомогою програмістів-хакерів. І тепер ця справа передана до кіберполіції і написано заяву на винуватицю цієї драми.

Компроментірующіе фото Мадіна

Адвокати стверджують, що тут має місце порушення закону за статтею 137 КК РФ «Порушення недоторканності приватного життя», за яку покладається і великий штраф (до 300 тис.руб), і тюремне ув’язнення (до 4 років). За крадіжку особистої інформації будуть суворо покарані і ті, хто брав у цьому участь – для них штрафи і терміни ще більше.

Як обтяжуючі обставини підуть факти, що після того, що сталося у батька Мадіни стався інфаркт, а мама Заура злягла в передінсультному стані.

Також обговорюється етичність не тільки того, хто надіслав ці ролики, але і тих гостей, які їх переглядали і навіть відсилали знайомим і навіть злили в Мережу. Цих людей за кавказькими законами не можна рахувати порядними – там не прийнято підглядати і обговорювати чуже особисте життя.