facebook

Син Нікаса Сафронова вагою в 250 кг на турецькому курорті стрибнув у басейн, той тріснув і тепер закритий на ремонт

Син відомого російського художника Нікаса Сафронова, піаніст Лука Затравкін, який раніше впав зі сходів в Таїланді, отримав серйозну травму під час відпочинку в готелі турецького міста Белек.

29-річний син відомого художника Нікаса Сафронова і кандидата філософських і педагогічних наук Інни Затравкіної останнім часом все частіше потрапляє на сторінки ЗМІ в розділ Події. А все через свою вагу, який на даний момент досягає майже 250 кг.

Лука Затравкін зараз

А в 16 років це був дуже гарний спортивний хлопець, якого пророкували в самі завидні женихи Росії.

Лука Затравкін раніше і зараз

Різко товстіти хлопець почав після того, як вибрав процесію піаніста – йому доводилося по 12 годин сидіти за інструментом, а фінансове положення дозволяло харчуватися дорого і якісно. Так поступово молодий чоловік став залежним від їжі. Як він снідає – в кінці статті є відео.

Лука Затравкін відпочинку

Минулої зими він застряг в унітазі туалету в літаку, повертаючись з Барнаула в Москву. Його крики ніхто не почув і коли літак пішов на посадку, він молився, щоб не померти на унітазі.

У лютому Лука відпочивав в Таїланді і там примудрився впасти з високих сходів. Йому довелося полежати в місцевій лікарні, але переломів не виявили.

Затравкін в лікарні Таїланду

А тепер, на початку вересня, він знову поїхав відпочивати – в Туреччину, в Белек. Там в готелі з розгону стрибнув у басейн. А глибина його виявилася невеликою. Чоловік колінами вдарився в дно. На колінах тільки обідрана шкіра, а ось дно не витримало і тріснуло. Вода стала витікати, довелося закрити басейн на капітальний ремонт.

Затравкін в Туреччині

Лука відмовився лягати в лікарню:

Тепер буду стрибати в басейн тільки після того, як перевірю дно … Шкіра заживає на морі швидко, сподіваюся, що ще два, три дня і буде легше. Обидва коліна зараз болять всередині, зовні “м’ясо”, щипає. Але я чоловік, ніколи не скаржуся

Правда, передплатники не оцінили геройство чоловіки, обізвали його казковим дурнем і порадили лікувати і голову, і тіло.

Батько Нікас Сафронов запропонував йому оплатити операцію зі зменшення шлунку і видалення зайвого жиру, але Лука відмовився.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCEyVSAZIqIY%2F%3Futm_source%3Dig_web_copy_link&is_from_rle

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.