Де і з ким живе, чим займається Один Байрон – Філ Річардс з “Інтернів “

Серіал «Інтерни» з'явився на російському ТБ вже більше десяти років тому і миттю завоював загальну любов - іскрометний медичний гумор і харизматичний Іван Охлобистін у головній ролі стали основою популярності ситкому. Для багатьох молодих талантів це багатосезонною шоу стало путівкою в шоу-бізнес або початком успішної кар'єри

Тепер всі знають про Христину Асмус, Олександра Ільїна і Іллю Гліннікова, але ж вони стали відомі саме після «Інтернів». Запам’ятався глядачам і наївний, але ерудований американець Філ Річардс у виконанні Одіна Байрона.

Лобанов, Варя і Філ Річардс
Лобанов, Варя і Філ Річардс

Як склалася подальша доля актора і чому про нього майже нічого не чути? Про захоплення Одіна і відносинах з батьківщиною – нижче.

Початок «російської кар’єри»

Сам Одін колись потрапив в серіал точно так же, як його персонаж – в інтернатуру до Бикова: хлопець приїхав в Росію по навчальній практиці і майже відразу сподобався своїм типажем режисерам «Інтернів». Росію для кар’єрного старту він вибрав через любов до російської літератури і знайомства з нашим МХАТом, який вразив іноземця рівнем підготовки своїх студентів.

Один Байрон в дитинстві
Один Байрон в дитинстві

Курси для іноземців при знаменитому театрі він вибрав спонтанно, приїхав, навіть не знаючи російської мови. Але освоїв його буквально за кілька місяців. Після МХАТу Одіна забрав до себе в Сатирикон Костянтин Райкін, де він зіграв чимало престижних ролей, в тому числі Гамлета.

Один в ролі Гамлета
Один в ролі Гамлета

Кілька успішних театральних ролей і «прорив» в кінокар’єрі через серіал забезпечили Байрону величезну популярність.

Один з Костянтином Райкіним на сцені
Одін з Костянтином Райкіним на сцені

Всього він знявся в 17 картинах в Росії. І зараз йде робота над фантастичним трилером «Петрополіс», в якому Одін грає одну з головних ролей.

Байрон у фантастичній стрічці Петрополіс
Байрон у фантастичній стрічці «Петрополіс»

Через кілька років зйомок в Східній Європі при повній відсутності особистого життя на публіці в медіа поповзли чутки про нетрадиційну орієнтацію актора. Згодом сам Байрон підтвердив їх і зробив камінг-аут, зізнавшись у потягу до своєї статі. Виявилося, що весь цей час хлопець перебував в тривалих відносинах з казахським режисером, і їм в цьому «партнерстві» комфортно.

Один і його казахський друг
Одін і його казахський друг

З актором Казимиром Ліске (теж зіграв в одній із серій «Інтернів») Одін були великими друзями. Чому були? Казимир загинув за дивних обставинах. Він був одружений на Поліні Гришиной, їх синові виповнився 1 рік. Один якраз кілька днів ночував у них, так як в його квартирі робили ремонт. Вранці 24 квітня, о 5 годині ранку, коли ще всі спали, а Казимир раптом опинився на асфальті під вікном дитячої – випав з 5-го поверху. Чи було це самогубство чи нещасний випадок, так і залишилося загадкою.

Один Байрон і Казимир Ліске
Одін Байрон і Казимир Ліске

Його колеги по серіалу поставилися до визнання цілком лояльно, ніхто не виявляв агресії або образливого ставлення. Правда, Один якось зізнався, що поруч з Охлобистіним йому було дуже некомфортно, особливо після того, як випадково почув фразу від нього, що «содомітів треба спалювати».

Філ Річарс і Іван Охлобистін
Філ Річарс і Іван Охлобистін

Після завершення серіалу в 2016 році Одін Байрон ще кілька років прожив в Росії, підшукуючи цікавий проект, знявся ще в десятці фільмів, в тому числі, гучному серіалі «Утриманки-2» і гучній стрічці «Схід Захід».

Ян Ге і Один Байрон в картині
Ян Ге і Один Байрон в картині «Схід Захід»

Але він таки не вирішив повернутися в Америку. Головна причина від’їзду – неоднозначне ставлення до геїв в Росії.

Один Байрон зараз
Один Байрон зараз

Там він відкрив власний ресторанний бізнес, досить успішний, що дозволяє йому не працювати за професією на даний момент. Зйомки в «Петрополіс» вже завершені, прем’єра призначена на початок 2021 року.

Один Байрон заповнився всім в Інтерн
Одін Байрон заповнився всім в «Інтерн»

На питання про повернення до акторства і в Росію Одін поки віджартовується – мовляв, буде видно, чи не станеться з ним таке «пригода» знову.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.