Чим годують у СІЗО №5, де сидить засуджений Єфремов: пекінська качка, апельсини – не гірше ресторану

СІЗО №5 "Водник " в Москві - одне з кращих в Росії. Як там "сидиться " засудженої зірці і іншим порушникам закону.

Ніхто б і не поцікавився умовами, в яких тримають ув’язнених і засуджених в московському СІЗО №5, якби туди не відправили Михайла Єфремова до розгляду апеляції по його справі.

Як виглядають камери, їдальня, спортмайданчик і навіть каплиця в СІЗО – фото тут .

Їдальня в СІЗО №5
Їдальня в СІЗО №5
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби

Зараз Єфремов вже в новій камері. Його співкамерники – всі з тих, хто вперше. Є за ДТП, є за незаконний перетин кордону, один хлопець за наркотики.

Єфремов з сусідами по камері
Єфремов з сусідами по камері

Михайло, судячи з усього, цілком задоволений всім. І навіть попросив відправити його в в колонію в Чувашії – звідти його предки.

Умови стандартні – сніданок (каша або яєчня), обід – борщ або суп, друге – гарнір, м’ясне (рибне) блюдо, салат, компот, булочка.

(Ремарка – третина росіян не можуть собі дозволити такий обід).

Ну і вечеря. Неважливо що дають. Важливим є те, що кожен в СІЗО за свої гроші може собі замовити окреме меню. Наприклад, курку в апельсинах, або качку по-пекінськи. Повірте, Михайло Єфремов може собі навіть у в’язниці дозволити більше, ніж ви на курорті, на який збирали цілий рік.

Загалом, за Єфремова можна не переживати.

Але, швидше за все, справа буде переглянута. Є вже дуже багато доказів, що за кермом джипа був не він. Це просто для роздумів.

Але Єфремов – Чоловік, він свою жінку захищатиме до останнього. І якщо адвокати і тепер облажаються – буде сидіти, а ми – дивитися тюремні вистави.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.